Collectiviteitskorting

Collectiviteitskorting

Zorgverzekering: 

Bij Farmers4all vinden we het belangrijk dat u een goede zorgverzekering heeft en zorg vergoed krijgt die u nodig hebt. Daarom bieden wij u (uw gezin en eventueel uw medewerkers) de keuze uit een aantal collectieve zorgverzekeringen.

Wat verandert er aan de zorgverzekering in 2024?

In 2024 verandert er weer het een en ander aan uw zorgverzekering. Het eigen risico blijft voor 2024 gelijk aan 2023. De zorgpremie is gestegen ten opzichte van het afgelopen jaar. Reden genoeg om eens te bekijken of u nog goed zit bij uw huidige verzekeraar of dat het toch beter is om over te stappen.

Uw zorgverzekering goed geregeld via Farmers4all

Hoewel we geen korting meer krijgen op de basisverzekering, blijft de korting op aanvullende verzekeringen bestaan én interessant. Bovendien hebben verzekeraars dit jaar diverse extra vergoedingen toegevoegd aan de collectiviteiten.

Op de website https://farmers4all.zorgtvoorje.nl/ vergelijkt u diverse zorgverzekeraars op basis van voorwaarden en premie. Zo weet u snel welke zorgverzekering bij u past én welke het voordeligste is (korting voor Farmers4All leden is hier al in meegenomen).

Op de website kunt u de zorgverzekering ook afsluiten. U hebt tot en met 31 december de tijd om over te stappen naar een andere verzekeraar of uw huidige zorgverzekering te wijzigen.

Waarom een zorgcollectiviteit?

Als u en uw medewerkers goed verzekerd zijn, worden ze bij gezondheidsklachten snel en goed geholpen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw medewerker, ook voor u als werkgever. Door goede zorg op het juiste moment valt uw medewerker minder snel uit of kan eerder weer duurzaam aan het werk.

Met uw zorgcollectiviteit biedt u medewerkers een goede zorgverzekering mét aantrekkelijke korting op de aanvullende verzekeringen.

Kijk op https://farmers4all.zorgtvoorje.nl/. Op deze website kunt u en uw medewerkers zorgverzekeringen vergelijken én afsluiten. 

Laat uw werknemers ook profiteren van deze korting en stuur gerust de link naar hen door!

Vergelijk en sluit direct af!

Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan best ingewikkeld zijn. U en uw medewerkers kunnen voor hulp altijd terecht bij de zorgadviseurs van Vitalr.

Bel gerust naar: 0523 - 28 23 20 of info@vitalr.nl 

Vergeet niet om uw lidmaatschap bij Farmers4All te melden aan de zorgexpert.

Please verify reCAPTCHA.