Gebruikerservaringen.

Op de volgende pagina's leest u welke ervaringen agrarische ondernemers hebben met Farmers4all.

 

Bedrijfsnaam: Bogt, Mts. A.H.J. en M.A.M.

Wij zijn al jaren lid van Farmers4all. We weten dan ook dat het betrouwbaar is en de prijzen zeer scherp zijn. Dit hebben we ervaren met ruwvoeders, gas en dieselolie. Verder blijft Farmers4all ook prijs bewust. Daarnaast hebben ook zeer goede ervaring in begeleiding op gebied van Milieukundigadvies via Farmerss4all. Farmers4all adviseerde ons het adviesbureau van John Ankoné; BMConsultancy.eu In onze situatie ging het om de bemiddeling bij het kappen van bomen en het vrijgeven van ons perceel waar de kap had plaatsgevonden. De ervaring met John Ankoné; BMConsultancy.eu waren zeer goed: Hij beschikt over een jaren lange ervaring op milieugebied. Kan zich goed inleven in de situatie van de klant. Taalgebruik is zeer duidelijk en overtuigend en weet waar hij het over heeft. De afspraken die je maakt met hem komt hij altijd na. Hij geeft ons veel vertrouwen in onze zaak en een aanrader voor een ander.

Bedrijfsnaam: Melkveebedrijf Duker

Al jaren kregen wij de stroom en het gas via Essent. Daarbij hadden wij altijd contracten voor langere tijd vast. We gingen er altijd van uit dat we daar goed zaten, ook qua prijs. Totdat Richard Kimmann een keer langskwam om te overleggen over het afval. Daarbij kwam ook het gas en de stroom ter sprake. Richard berekende voor ons wat ons de stroom en het gas zou kosten als we die via Delta zouden regelen. Hij verzekerde ons dat we op jaarbasis in ieder geval 2000 euro minder zouden kunnen betalen. Ons contract bij Essent liep af. We durfden de overstap te wagen naar Delta. We zijn nu een dik jaar verder en nu kan ik vergelijken met vorig jaar wat we kwijt waren voor gas en elektra via Essent. We zijn inderdaad 2400 euro op jaarbasis minder gaan betalen aan gas en elektra. Dat is een hele smak geld en we zijn dus reuze blij met deze overstap naar Delta via Farmers4all. Zoals hierboven genoemd kregen we ook een probleem met onze grijze container. Hier in de gemeente had men besloten om de lediging terug te brengen van eens per 2 weken naar eens per maand. Aangezien we op ons bedrijf standaard al 2 grijze containers hadden staan waarvan iedere 2 weken het deksel al niet meer dicht kon, zouden we echt een probleem krijgen als we eens per maand geleegd zouden worden. We belden met Van Gansewinkel om informatie te krijgen over een grote ijzeren container met een inhoud van 1100 liter. Als we lid zouden worden van Farmers4all kregen we korting op de prijs van de container. Een van de twee grijze containers van de gemeente hebben we opgezegd. Deze was niet meer nodig. En voor een tweede container moet je ook nog een behoorlijk bedrag betalen. Ook dit bevalt ons goed. Eens per maand komen ze de container legen en ze komen ook op afroep. Daarvoor betaal je dan wel een klein bedrag, maar de service is groot. In onze stal hadden we al jaren tl buizen met de bijbehorende armatuur. We gingen de bovenbouw van de stal vernieuwen en daarbij moest natuurlijk de armatuur verwijderd worden. Mijn man heeft alle armatuur omgebouwd van tl naar led. Richard heeft ons een mooie aanbieding gedaan voor nieuwe led lampen, aangezien we er veel nodig waren. Al met al hebben wij dus al goed gebruik kunnen maken van de aanbiedingen die Farmers4all heeft en heeft ons dit ook al veel besparingen opgeleverd.

Bedrijfsnaam: Vof landb.bedr. A. Hoefnagel

Onze propaangasleverancier bracht voor een levering d.d. 21-01-'15 €70,73/100ltr. in rekening. Ik heb ze geconfronteerd met jullie notering. Ze hebben nu de prijs verlaagd naar € 53,72/100 liter De tankhuur (3000ltr) is verlaagd van € 178,- naar € 78,- /jaar. Voor 2015 brengen ze zelfs geen tankhuur in rekening. Ons gasverbruik is ongeveer 4000 liter per jaar. Totale besparing per jaar €800 op het Gas en €100 op de huur=€900 Daarnaast heb ik onze leverancier van elektriciteit (Essent) heb ik geconfronteerd met jullie aanbod. Deze hebben nu de kWh prijs gemiddeld ( piek/dal)1,5 cent verlaagd. Ons elektriciteitsverbruik ongeveer 58000 kWh/jaar. Besparing 58000kwh*1.5cent=€870. Besparing 2 producten totaal €1770 Farmers4all jullie doen goed werk.

Bedrijfsnaam: De Vennen

Op ons bedrijfsdak hebben we zonnepanelen van Farmers4all Na informatie en offerte bleek dat we het goedkoopst bij Farmers4all uit waren met een goede kwaliteitsgarantie. Ook het saneren van het asbest en vernieuwen van het dak werd aanbesteed via Farmers4all. De uitvoering verliep vlot en was goed op elkaar afgestemd. Binnen een week was de hele klus geklaard. En naar volle tevredenheid,ben zeer te vreden en kan het bij U aanbevelen. Een tevreden klant……………..Siem van der Vis

Bedrijfsnaam: Mts. Romar

Wij hebben een nieuw energiecontract afgesloten via Farmers4all. Dit scheelt ons >1000€€ op jaarbasis. We zijn ook blij verrast met de overige aanbiedingen van deze organisatie! Jan Romar, Julianadorp.

Bedrijfsnaam: Mts. D.J. & G. de Vries

Sinds beurs Hardenberg 2014 aangesloten bij Farmers4all. Toprium en Energie besteld en meer dan €700 bespaard. ik ga nu ook Oormerken bestellen waarmee ik ook €0.80/stuk*100 is ook weer €85 bespaar. mts de Vries, dijken.

Bedrijfsnaam: Melkveebedrijf Peek & Fokker

We hebben 15 LED lampen besteld om eens te proberen. En we zijn verbaasd over het fijne en goede licht dat er uit de lampen komt. We hebben er nu 15 hangen en er zullen er op termijn nog meer worden vervangen. Er komt mooi helder wit licht uit de lampen, bovendien heb je door dat de stralingshoek niet alle kanten uit is zoals bij een gewone TL ook veel minder last van schaduwen. Goed voor weinig dus.

Bedrijfsnaam: Veehouderij Janssen de Langen

De 100 Watt ledlampen van Farmers4all hangen sinds het najaar van 2014 in onze nieuwe stal. 8 lampen op 52 meter lengte en 25 meter breedte geven meer dan voldoende licht om ’s avonds op stal te kunnen werken. Service is uitstekend en nazorg prima.

Bedrijfsnaam: Bijma

Bij de huidige marktomstandigheden is het belangrijk selectief te investeren in dingen die direct rendement opleveren. De terugverdientijd is van groot belang. De led lampen van Farmers4all verdienen zich binnen 2 jaar terug.Daarnaast geeft de hogere lichtopbrengst meer werkplezier. Siebe Bijma, Feinsum

Bedrijfsnaam: Stellingwerf

Helder wit licht, veel meer lichtopbrengst. Na 1e zending direct enthousiast en bijbesteld. Lager energieverbruik, makkelijk vervangbaar. Stellingwerf, Lelystad.