Gulf Harmony AW 46 (60 liter)

Besteld voor 11.30 is de volgende dag (mits voorradig) geleverd. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 60 liter! Bij bestellingen onder de 60 liter wordt €37,50 in rekening gebracht.

SKU
350766
Producten en diensten bestellen kan alleen gedaan worden door leden van Farmers4all. Ook profiteren van de vele voordelen? Meld je dan nu aan als lid!

Gulf Harmony AW 46 is een antislijtage hydrauliek olie van hoogwaardige kwaliteit die is ontwikkeld voor hogedrukhydraulieksystemen die werken onder matige tot zware omstandigheden. Deze hydrauliekolie is geproduceerd met basisoliën van hoge kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde thermisch stabiele anti-slijtage additieven op basis van zink om een uitstekende bescherming te bieden tegen oxidatie, roest & corrosie, slijtage en beschikt over een superieure schuimcontrole, waterafscheiding en snelle lucht afscheiding-eigenschappen.

Gulf Harmony AW 46 heeft een uitstekende thermo-oxidatieve stabiliteit die de vorming van slib en lak beheerst en de levensduur van de olie verbeterd. Uitzonderlijke antislijtage-eigenschappen resulteren in een langere levensduur van de pomp en componenten en verminderen daarmee kosten.

Gulf Harmony AW 46 kan worden gebruikt in hydraulische systemen die werken onder matige tot ernstige omstandigheden, in oudere hydraulische systemen waarbij lekkage een probleem is, mobiele hydraulische vloeistoftransmissiesystemen en algemene machinesmering.

Meer informatie
Product Naam Gulf Harmony AW 46 (60 liter)
Art.nr. 350766
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Nee
Factuur betaalmethode beschikbaar? Nee
Verzendkosten per product 0.0000
Leverancier naam Gulf Nederland B.V.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gulf Harmony AW 46 (60 liter)