Hypofoam (2x 200 liter drums)

Hypofoam is een sterk chloorhoudend, alkalisch schuimreinigingsmiddel, ontwikkeld voor dagelijks gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Belangrijke eigenschappen
- Hypofoam is een alkalisch schuimreinigingsmiddel met een hoog gehalte aan chloor en bevat een mengsel van complexvormers en oppervlakte actieve stoffen/bevochtigers. Het middel is zeer effectief voor een breed scala vervuilingen, inclusief dierlijke en plantaardige vetten, bloed en eiwitten. Daarnaast zorgt het hoge chloor gehalte voor een snelle afbraak van organische verkleuringen en voorkomt het de opbouw van eiwitfilms.
- Hypofoam wordt met name aanbevolen voor dagelijkse reiniging in groenteverwerking, conservenindustrie, wijn- en frisdrankproductie. Het is ook geschikt voor verwijdering van zware eiwitvervuilingen zoals in slachthuizen, pluimveeverwerking en de vis industrie. Het kan gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, muren, snijtafels, verpakkingsmachines, transportbanden en andere productieapparatuur.
- Hypofoam is toepasbaar in de meest gangbare schuimreinigingsapparatuur.

Geleverd per volle pallet 2 drums x 200 liter.
Franko levering.

SKU
FAR-6
Producten en diensten bestellen kan alleen gedaan worden door leden van Farmers4all. Ook profiteren van de vele voordelen? Meld je dan nu aan als lid!
Meer informatie
Product Naam Hypofoam (2x 200 liter drums)
Art.nr. FAR-6
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Ja
Factuur betaalmethode beschikbaar? Ja
Verzendkosten per product 0.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hypofoam (2x 200 liter drums)