KIWA kunststof 5000 liter dieseltank

SKU
304
Producten en diensten bestellen kan alleen gedaan worden door leden van Farmers4all. Ook profiteren van de vele voordelen? Meld je dan nu aan als lid!

Lengte: 272 cm
Breedte: 222 cm
Hoogte: 241 cm
Gewicht: 380 kilo
Capaciteit: 5.042 liter
Slang lengte: 4 meter.

Inclusief Piusi Panther 56 pompset en Cim Tek Filterset
Tanks worden geleverd compleet met Kiwa installatie certificaat conform de standaard installatie zoals beschreven in de BRL-K 903/08 (buitenplaatsing)

Bij aankoop van een kunststof tank, wordt er gratis een mechanische doorstroommeter K33 gemonteerd en ontvangt u een kunststof opvangbak met absorbtiekorrels!!!

Waarom het geen zin heeft uw huidige pomp over te zetten op de nieuwe tank:
Als je de "oude"pomp er zelf weer op wilt zetten dan ben je per saldo duurder uit om in aanmerking te komen voor het installatiecertificaat.
Bij de genoemde prijzen zit er een kiwa tank- en installatiecertificaat bij, moet dit achteraf worden afgegeven op de overgebouwde pomp dan brengt dit behoorlijke kosten met zich mee en ben je per saldo duurder uit.

Nadeel kunstof tank: in elke dieseltank vormt na een aantal jaren (lees; +- 6 jaar) een sludge laag (bio laag). Een kunststof laat zich moeilijk tot niet reinigen. Een stalen tank is eenvoudig te reinigen.

Meer informatie
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Nee
Factuur betaalmethode beschikbaar? Nee
Leverancier naam Fieten Olie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:KIWA kunststof 5000 liter dieseltank