Perstouw

Perstouw
Perstouw voor balen Farmers4All biedt diverse soorten perstouw voor balen aan. Dit balenperstouw gaat in een persmachine om vervolgens voor ronde, vierkante en grote balen gebruikt te worden. Ons perstouw is van hoge kwaliteit en heeft extra...

Perstouw voor balen

Farmers4All biedt diverse soorten perstouw voor balen aan. Dit balenperstouw gaat in een persmachine om vervolgens voor ronde, vierkante en grote balen gebruikt te worden. Ons perstouw is van hoge kwaliteit en heeft extra stevigheid. Al ons touw is volledig getest op spanning zodat u nooit een slecht product ontvangt. Ook is het product UV stabiel en van polypropyleen.

Verschillende soorten

In ons assortiment hebben we verschillende soorten perstouw, zo heeft u altijd een product die op uw behoeftes aansluiten. De verschillende lengtes die we hebben zijn: 130m, 150m, 250m en 300m. Het aantal eenheden op een pallet verschilt ook per soort.

Voordelig perstouw kopen

Doordat wij groots inkopen bij onze leveranciers kunt u zeer voordelig bij ons perstouw kopen. Naast perstouw hebben wij ook zo goed als alle andere agrarische benodigdheden, bekijk dus ons volledige assortiment.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Please verify reCAPTCHA.