Beste collega ondernemers,

We zitten nog volop in de zomer en toch merken we dat de avonden al korter worden. Het wordt al behoorlijk vroeg donker, dat terwijl de wintertijd nog niet aan de orde is. Daarom is het belangrijk om nu de verlichting in uw gebouwen onder de loep te nemen. Dit is niet alleen belangrijk voor een goede werkomgeving maar in het belang van de dieren.

Zo verplaatst het Pluimvee zich beter door de stallen als er een goede lichtverdeling is. Daardoor wordt het vloeroppervlakte beter benut en wordt het risico op ontstekingen aan de voetzolen verminderd. Bij de Varkens heeft de kraamstal weer andere verlichting nodig, en is de lichtkeuze zelfs van belang om de vruchtbaarheid te verbeteren. Voor het Rundvee kan het zelfs 15% meer melk opleveren, wordt de vruchtbaarheid verbetert, kunt u ziektes en tochtigheid beter waarnemen. De juiste verlichting kan u en uw veestapel veel opleveren. Wij zorgen voor een ander voordeel en wel de prijs en kwaliteit van de LED verlichting.

Onze LED TL- buizen leveren u een flinke besparing op in uw energieverbruik. Deze ledlampen geven meer licht dan de gangbare TL-buizen. De terugverdientijd is afhankelijk van het verbruik en uw huidige energietarief, doorgaans ligt deze op 1,5 jaar bij een gebruik van 8 uur per dag. Onze armaturen zijn geschikt voor de agrarische omgeving en zijn uitgebreid getest in een ammoniakrijke omgeving. Heeft u een omgeving waarin er veel water en stof is, geen nood. Wij leveren ook de materialen om de verlichting spatwater en stofdicht te houden.

Op onze verlichting zit standaard 2 jaar garantie. Uiteraard hebben wij een uitstekende service. Tijd voor een goed advies en scherpe offerte, ons team zit voor u klaar. Eén telefoontje naar 0523-681357 werpt een goed licht op uw vraag en de mogelijkheden voor uw bedrijf.  

LED Verlichting offerte opvragen doet u hier

Eerlijke Energie

Vorige week waarschuwden wij u voor oplichterspraktijken. Misschien heeft u zelf ook wel eens zo'n telefoontje gehad: U krijgt een goedkopere aanbieding, gaat akkoord met het opsturen van een offerte en ineens zit u vast aan een contract bij een andere aanbieder. Bij de eerste maandbetaling blijkt u duurder uit te zijn dan was afgesproken.

Farmers4all geeft u een eerlijk advies: een man een man - een woord een woord. Helder en duidelijk.
Wanneer sluit u nu een nieuw energiecontract af in een steeds bewegende energiemarkt? En hoe kunt u slim omgaan met de risico's van de prijsstijgingen? Uiteraard door de prijs vast te zetten.

Als u momenteel een contract heeft die variabel is of binnen nu en het eind van dit jaar afloopt, dan is het nu een goed moment om ons te bellen. Immers in deze periode liggen de prijzen over het algemeen lager dan in de winterperiode. Wij kunnen u nu dus het huidige tarief aanbieden en dat inlaten gaan als uw contract afloopt in december bijvoorbeeld.

Wij doen u een scherpe aanbieding doen, zonder addertjes onder het gras. Neemt u voor een goed en vooral eerlijk advies contact op met ons team. Wij maken met plezier een offerte voor u op. Gedegen advies en persoonlijk contact, typisch Farmers4all.  

Eerlijk Energieadvies opvragen doet u hier. 

Samen met Farmers4all loopt het gesmeerd!

Wist u dat de olie dealer op de hoek over het algemeen €1,50,- per liter meer vraagt dan dat wij uit onderhandeld hebben? Op een vat van 60 liter is dit €90,- dat vinden wij veel geld.

Wij hebben een breed assortiment op het gebied van smeermiddelen en reinigingsproducten. Onze producten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn van mening dat u, net zoals u goed voor uw lichaam zorgt, ook goed voor uw machine moet zorgen. Goed onderhoud is behoud van uw machines en uiteindelijk een efficiënte bedrijfsvoering. Daarom kiezen wij voor Petronas en Gulf producten. U kunt middels onze zoekmachine zelf de producten zoeken die bij uw type machine of voertuig horen wanneer u dit nog niet weet. Zo kiest u altijd de juiste producten voor uw machines.
Heeft u een vraag over de verschillende soorten producten, bel ons gerust!

  Klik hier voor Vloeistoffen    Klik hier voor de Vetten   Klik hier voor de Olie 

Zowel de uitstoot van uw machines als de kosten voor Adblue via Farmers4all omlaag

Vanaf 18.5 cent per liter kunt u al Adblue inkopen bij ons. Er zijn grote transportbedrijven die vaak meer betalen!
De Adblue voldoet aan de eisen die er aan Adblue gesteld worden. Het is voorzien van 32.5% ureum. Ook voor Adblue geldt weer dat wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
Ook voor bijvoorbeeld bedrijven met één machine op Adblue hebben wij scherp geprijsde mogelijkheden. U kunt Adblue gerust twee jaar laten staan. Zolang u het product maar in de schaduw laat staan. Zon doet immers afbreuk aan ureum. Regelt u het zelf via de website, gebruik dan onderstaande knop, wilt u persoonlijke contact? Belt u dan met ons Farmers4all Team 0523- 681357. Wij besparen graag met u mee.
 Adblue kostenbesparing vind u hier

 Diesel in verschillende volumes geleverd via Farmers4all

Er wordt wat afgereden op het land en de weg tijdens het beregenen en het oogsten. Goed en goedkoop rijden is belangrijk. Prijs en kwaliteit gaan hand in hand samen bij Farmers4all. Wist u dat wij vanaf 1000 liter diesel leveren bij u in de opslag? Deze diesel voldoet ten aller tijde aan de EN590 eisen. Zo houden wij als Farmers4all zijnde grip op de beloofde kwaliteit van de diesel.

De diesel wordt doorgaans binnen één à twee werkdagen geleverd. Maar zoals voor de meeste van onze klanten geldt; wordt er pas gebeld als de tank leeg is. Onze leveranciers zijn daar uiteraard op ingespeeld.
Als u aangeeft dat het om een spoedbestelling gaat, zorgen wij voor de snelle levering.

We gaan geen namen noemen, maar we horen vaak van onze klanten dat wij gemiddeld 1.5 cent per liter onder de prijs van concurrenten zitten. Nieuwsgierig naar de prijs? Hier klikt u voor uw kostenbesparing Uw vraag - ons aanbod

Uw vraag - ons aanbod

Wij blijven ons continue ontwikkelen in de markt en breiden steeds uit.
Heeft u vraag naar een product of dienst dat u bij Farmers4all mist?
Wij staan open voor uw suggesties en gaan graag voor u op zoek naar een goede prijs en kwaliteit.

Voor nu nog een fijne dag toegewenst.

Vriendelijke groeten,

Farmers4all Team
Telefonische bereikbaar 0523-681357
Werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur