Oordoppen E-A-R Classic per 10 stuks

LET OP! Verzendkosten € 8,95 Orders met een totale waarde van € 295,00 excl. btw. of meer worden franco verzonden. U kunt de naam van de leverancier hieronder vinden. Hier kunt u ook op zoeken met de zoekfunctie van onze webshop om uw bestelling te combineren met andere producten.
SKU
MW-34496
Producten en diensten bestellen kan alleen gedaan worden door leden van Farmers4all. Ook profiteren van de vele voordelen? Meld je dan nu aan als lid!
- Zachte, energie-absorberende polymeerschuim voor minimale drukontwikkeling- Stevig materiaal met trage hersteltijd voor goede pasvorm- Speciale cilindrische vorm die in de meeste oorkanalen past en voor een goede afdichting zorgt- De lage evenwichtsdruk helpt druk in het oorkanaal verminderen en daarom zijn ze ook comfortabel en draagbaar- Bestand tegen zweet en vochtigheid en dus meer comfort - ideaal voor gebruik onder hete en vochtige omstandigheden- De blootliggende celoppervlakstructuur is bestand tegen beweging en zorgt voor een doeltreffende afdichting- Dempingwaarde SNR = 36 dB
Meer informatie
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Ja
Factuur betaalmethode beschikbaar? Ja
Verzendkosten per product 8.9500
Leverancier naam Groothandel Algemeen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oordoppen E-A-R Classic per 10 stuks