Oormerken

Ook voor het laten bedrukken van oormerken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze oormerken zijn van goede kwaliteit en worden deels geproduceerd in ons eigen bedrijfspand in Dedemsvaart. 

Onze oormerken kwamen als beste uit de test bij RVO bij het scoren op minste uitval. De standaard oormerken zijn al verkrijgbaar voor 0,99 cent per set (2 oren) bij een voorraadbestelling, bij verloren oormerken hanteren wij een bedrag van 0,99 cent per verloren oormerk (1 oor). 

Onze oormerken zijn verkrijgbaar in de maten:

Groot/Groot - Groot/Klein - Groot/Blanco

Tevens produceren wij oormerken met onderzoeksampul voor BVD. Deze oormerken zijn verkrijgbaar in dezelfde maten en bij een voorraadbestelling verkrijgbaar voor €2,15 per set (2 oren).

Bestaande klanten kunnen onze oormerken bestellen via oormerkenbestellen.nl, nieuwe klanten kunnen telefonisch contact met ons opnemen op 0523-681357.

Levertijd: Verloren oormerken worden binnen 10 werkdagen geleverd voor een verzendbedrag van €4,95, voorraadbestellingen voor standaard oormerken hebben een levertijd van maximaal 14 dagen nadat de bestelling is aangemaakt en bij voorraadbestellingen voor BVD hanteren wij een levertijd van maximaal 21 dagen (verzendkosten €9,50).

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina