QuickScan

Altijd de verzekering die het beste bij uw agrarische bedrijf past

Uw voordeel:

  • Een onafhankelijke adviseur komt jaarlijks bij u op bezoek om uw verzekeringen door te nemen. Dit is een adviseur met jarenlange ervaring en een agrarische achtergrond.
  • 5% korting op de premie van uw schadeverzekering, indien de verzekering in volmacht van onze verzekeringsadviseur wordt gesloten.
  • Gratis QuickScan  van uw agrarische verzekeringen.

Er kan een heleboel misgaan in een agrarisch bedrijf en dat kan grote gevolgen hebben. Voor bijvoorbeeld de gezondheid van uzelf en uw dieren, de toestand van uw gebouw, voorraad of landbouwwerktuigen. Vaak komen daar flinke kosten bij kijken. Gelukkig kunt u zich voor deze risico’s verzekeren. Farmers4all werkt samen met een onafhankelijke adviseur die samenwerkt met verschillende verzekeraars. Onze verzekeraar gaat altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij uw bedrijf past.

Gratis QuickScan

Er zijn diverse risico’s op uw agrarische bedrijf: opruimingskosten; asbest; zonnepanelen; het weer; milieuschade; ziekte; stalbrand; ongelukken; arbeidsongeschiktheid; overlijden; ziektekosten; pensioen; niet nakomen preventie en/of clausules, etc.

1. Weet u zeker dat de belangrijkste risico’s op uw bedrijf goed verzekerd zijn?
2. Weet u zeker dat u niet teveel premie betaalt?
3. Is uw verzekeringsportefeuille de afgelopen 2 jaren nog zorgvuldig doorgelicht?

Wanneer u op 1 of meerdere van de bovenstaande vragen met nee hebt geantwoord, dan adviseren wij u om nu via Farmers4all een gratis QuickScan van uw agrarische verzekeringen aan te vragen. Een gratis QuickScan verplicht u tot niets.

Met deze QuickScan krijgt u:

  • Snel inzicht of alle belangrijke risico’s goed verzekerd zijn;
  • Snel inzicht of uw verzekeringspremies nog marktconform zijn;
  • Wat de belangrijkste aandachtspunten zijn waaraan u moet voldoen om niet het risico te lopen op een afwijzing bij schade.

De resultaten van de Quickscan worden altijd telefonisch met u besproken. Indien gewenst kan er een nadere afspraak met u worden gemaakt. Op die manier krijgt u een maatwerkoplossing.

Direct belafspraak maken:
Wilt u liever geen hele vragenlijst invullen en direct een belafspraak maken voor meer informatie?
Klik op de knop ‘Belafspraak maken’. Onze onafhankelijke adviseur neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Vul onze vragenlijst in en ontvang een op maat gemaakt voorstel voor de best passende verzekering voor u en uw bedrijf!