Zonnepanelen

Zonnepanelen
Zonnepanelen agrarische bedrijven Wilt u zonnepanelen op uw boerderij? Dan bent u bij Farmers4All op het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om zonnepanelen. Wij bieden namelijk montage en reiniging aan maar ook advies en energie...

Zonnepanelen agrarische bedrijven

Wilt u zonnepanelen op uw boerderij? Dan bent u bij Farmers4All op het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig als het gaat om zonnepanelen. Wij bieden namelijk montage en reiniging aan maar ook advies en energie contracten. Hierdoor heeft u alles op een plek en hoeft u niet met verschillende partijen te werken.

Montage van zonnepanelen op uw boerderij

Wilt u graag een offerte voor het laten plaatsen van zonnepanelen op uw boerderij dak? Vraag het hieronder dan aan. Wij monteren de zonnepanelen, zorgen voor de volledige bekabeling en plaatsen de omvormer. Dat alles in een voordelige prijs.

Wat komt er bij het plaatsen kijken?

Als u zonnepanelen wilt laten plaatsen kunt u tegen een paar dingen aan lopen. Farmers4All biedt mogelijkheden aan om u hierin te helpen en te ontzorgen.
- Zo zijn er diverse subsidies beschikbaar voor uw agrarisch bedrijf die aangevraagd moeten worden.
- Zijn er vergunningen nodig om de panelen te plaatsen?
- Is de constructie van het dak van uw boerderij sterk genoeg voor de zonnepanelen?
- Is het handig om een extra garantie pakket af te sluiten op uw omvormers?

Reiniging en onderhoud

Het reinigen van uw zonnepanelen is van enorm belang. Als u dit niet doet kunt u zo 10 tot 15% rendement mislopen. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw rendement makkelijk optimaliseren. Onze reinigingsmachines maken uw panelen weer volledig schoon aan de hand van roterende hogedruk borstels. Heeft u een groot hoeveelheid zonnepanelen op uw boerderij dan ontvangt u bij Farmers4All een extra bulk korting. Interesse in het reinigen van uw panelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Er is zelfs een abonnement mogelijk waar uw zonnepanelen in een vaste interval schoon gemaakt worden, hoe vaak dit is hangt helemaal af van uw agrarische onderneming.

Advies nodig?

Neem contact op met een van onze experts om een advies op maat te krijgen. We zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Please verify reCAPTCHA.