Oormerken

Oormerken
Oormerken bestellen Oormerken voor een koe kopen doe je voor de scherpste prijs van Nederland bij ons! De koe oormerk van Farmers4All vallen het minst snel uit blijkt uit onderzoek van RVO. Al helemaal niet wanneer u de oormerken inbrengt met onze...

Oormerken bestellen

Oormerken voor een koe kopen doe je voor de scherpste prijs van Nederland bij ons! De koe oormerk van Farmers4All vallen het minst snel uit blijkt uit onderzoek van RVO. Al helemaal niet wanneer u de oormerken inbrengt met onze super degelijke oormerk tang. Dit verzekerd u ervan dat een koe oormerk een lange levensduur heeft. Farmers4all lasert de kwaliteit oormerken in eigen beheer in haar bedrijfspand in Dedemsvaart. Hierdoor kunnen wij de kosten voor de oornummers laag houden.

Bekijk hoe wij onze koe oormerken maken:Standaard koe oormerken kopen

Standaard runderoormerken heeft u al voor € 1,15 per set (2 oren) bij een voorraad bestelling. Heeft uw koe een verloren oormerk? Dan betaalt u € 1,15 per verloren oormerk (1 oor). Voor oormerken met een BVD onderzoek ampul betaalt u € 2,35 per set (2 oren). Bent u geen lid bij Farmers4All dan kunt u nog steeds oormerken bestellen echter heeft u dan geen leden tarief. De bestelling gaat als niet lid telefonisch.

Onze oornummers kennen verschillende groottes

Groot/Groot - Groot/Klein - Groot/Blanco Bekijk hieronder ons assortiment om de verschillende afmetingen te bekijken. Zo kunt u voor het product kiezen die het best bij uw behoeftes aansluit. Hulp nodig bij het uitkiezen van het product? Neem dan telefonisch contact op via 0523 - 68 13 57.

Levertijden en verzendkosten

- voorraadbestellingen standaard oormerken: levertijd van maximaal 14 dagen en € 9,50 verzendkosten
- voorraadbestellingen voor BVD oormerken: levertijd van maximaal 28 dagen en € 9,50 verzendkosten
- verloren oormerken: levertijd van maximaal 10 werkdagen en € 4,95 verzendkosten

Spoedlevering nodig? Bel ons via 0523 - 68 13 57. We overleggen dan over de mogelijkheden.

Please verify reCAPTCHA.