Vlas & Krullen

Vlas & Krullen
Wat is vlas? vlasstrooisel of gewoon vlas is een sterk absorberende bodembedekking. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, hygiënisch en natuurlijk. Vlas wordt verbouwd voor de textielindustrie om linnen te produceren en is afkomstig van de...

Wat is vlas?

vlasstrooisel of gewoon vlas is een sterk absorberende bodembedekking. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar, hygiënisch en natuurlijk. Vlas wordt verbouwd voor de textielindustrie om linnen te produceren en is afkomstig van de vlasvezel.

Waarom vlas gebruiken?

Vlas is eenvoudig in gebruik, zeer absorberend (zo’n 10x meer dan stro), makkelijk in opslag (vacuüm verpakking), stofarm en goedkoop in gebruik. Vlas is ideaal voor: paarden, kippen, geiten en knaagdieren maar ook koeien en varkens.

Vlasstrooisel kopen

Vlas koopt u voordelig bij Farmers4All. Wij leveren vlas per pallet met 48 balen per pallet. Het gewicht per baal vlasstrooisel is 23 kilo. Maar hoeveel vlas heeft u nu precies nodig? De vuistregel is dat u per vierkante meter ongeveer een halve baal vlas nodig hebt. Heeft u dus een oppervlakte van 20m2 om te vullen heeft u ongeveer 9 tot 11 balen vlasstrooisel nodig.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.