Landbouwplastic

Landbouwplastic
Wat is landbouwplastic? landbouwplastic of landbouwfolie koopt u bij Farmers4all. Het folie wordt vaak gebruikt om een gras- of maïskuil af te dekken. Maak bij de afdekking van een kuil gebruik van meerlaags landbouwplastic om er zeker van te zijn...

Wat is landbouwplastic?

landbouwplastic of landbouwfolie koopt u bij Farmers4all. Het folie wordt vaak gebruikt om een gras- of maïskuil af te dekken. Maak bij de afdekking van een kuil gebruik van meerlaags landbouwplastic om er zeker van te zijn dat het goed afdekt. Farmers4All biedt landbouwfolie aan in diverse breedtes en lengtes. Bekijk ons aanbod om erachter te komen wat het beste formaat is voor uw agrarische onderneming.

Waar moet ik op letten?

Zorg bij de afdekking van een kuil er ook voor dat u bij de onderste laag een onderfolie gebruikt. Dit onderlegfolie is herkenbaar aan de transparante kleur. Farmers4All biedt landbouwplastic aan in zowel 3 laags als 5 laags. De onderste laag werkt hier als een zuurstofbarrière, de middelste laag zorgt ervoor dat het materiaal oersterk is en pas scheurt bij uitrekking van 500% en de buitenste laag is voornamelijk als bescherming tegen de zon. Daarnaast valt er te kiezen uit landbouwplastic van zowel 0.15mm als 0.20mm dik, het grootste verschil hierin is de kwaliteit en sterkte van het materiaal.

Landbouwplastic kopen

U kunt landbouwplastic voordelig kopen bij Farmers4All. Wij onderhandelen namens onze leden waardoor u kan profiteren van een zeer voordelige prijs bij de aanschaf van landbouwfolie. Naast landbouwplastic kunt u bij Farmers4all zo goed als alle benodigdheden voor uw agrarische onderneming kopen. Bekijk dus zeker ons volledige aanbod.

Afmeting landbouwplastic

Let bij de aanschaf van landbouwplastic erop dat u de juiste lengte en breedte koopt. Breedtes beginnen bij ons vanaf 6m en eindigen bij 16m. De lengtes zijn bij ons vaak 35m of 50m. Wat u nodig heeft is afhankelijk van de maat van uw kuil.

 

 

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Balensil Heritage | Wikkelfolie | 75 cm | 1500 m | Meerdere kleuren
    Balensil Heritage | Wikkelfolie | 75 cm | 1500 m | Meerdere kleuren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.