Maiszaden

Maiszaden
Maiszaad kopen Bij Farmers4All koopt u voordelig maiszaad van hoge kwaliteit. Ons mais korrel geeft een grote massale opbrengst die perfect is als rantsoen met een hoog grasaandeel. Het maiszaad is ook uitstekend geschikt als biovergister en heeft...

Maiszaad kopen

Bij Farmers4All koopt u voordelig maiszaad van hoge kwaliteit. Ons mais korrel geeft een grote massale opbrengst die perfect is als rantsoen met een hoog grasaandeel. Het maiszaad is ook uitstekend geschikt als biovergister en heeft een goede resistentie tegen fusarium.

Zaaidichtheid

De zaaidichtheid van maiszaad is een belangrijk punt om op te letten. Als u niet vooraf bekijkt hoeveel mais u moet zaaien kan dit ten koste gaan van de opbrengst en voederwaarde van het product. Maar wat is nu de beste zaaidichtheid? Voor ons maiszaad is dat bij een zandgrond/ lichte bodem: ~ 90.000 -11000/ha en bij een vochtige, koude grond: ~ 90.000 -11000/ha.

Advies voor ons Maiszaad

Het zaaiadvies voor onze soort maiszaad is dat het geschikt is voor elke grondsoort. Het eindproduct is uiteindelijk middelgroot met planten van een sterk volume. Elke zak met Sharlene mais heeft ongeveer 80.000 korrels. De rijptijd van het product is middelvroeg.

Inkopen met korting

Bij Farmers4All koopt u alles in met een uitstekende korting. Dit geld ook voor ons maiszaad. Bij een bulk order vanaf 3 zakken krijgt u een aanzienlijke korting. Bestelt u meer dan wordt de korting per zak ook hoger.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.