Groenbemesters

Groenbemesters
Waarom groenbemesting toepassen? Groenbemesting wordt toegepast om de bodem rijkelijk te maken aan organische stoffen en het stikstofgehalte van de grond te verhogen. De belangrijkste reden om groenbemesters te gebruiking is als vangewas. Deze...

Waarom groenbemesting toepassen?

Groenbemesting wordt toegepast om de bodem rijkelijk te maken aan organische stoffen en het stikstofgehalte van de grond te verhogen. De belangrijkste reden om groenbemesters te gebruiking is als vangewas. Deze groenbemesters kunnen na het hoofdgewas geteeld worden dit zorgt ervoor de na het oogsten van het hoofdgewas de bodemstructuur weer verbeterd wordt, onkruid onderdrukt wordt en bodemerosie verminderd.

Ons aanbod

Farmers4All biedt diverse soorten groenbemesters aan. Hieronder is een overzicht te vinden van de verschillende soorten met een beschrijving per soort.

Witte klaver

witte klaver is een vlinderbloemigen. Vlinderbloemigen halen makkelijk gezegd stikstof uit de lucht en binden dit in de grond. dit zorgt ervoor dat het stikstofgehalte in de grond drastisch verhoogt. Witte klaver maakt de grond dus uitstekend klaar om een volggewas de telen.

Gele mosterd

Gele mosterd is een groenbemester die de bodem snel bedekt met haar gele blad. Gele mosterd kan tot en met september nog gezaaid worden. In verhouding tot andere soorten is dit vrij laat en deze soort kan hierdoor een goede keuze zijn. De belangrijkste reden om gele

Rode klaver

De rode klaver lijkt veel op de witte klaver qua eigenschappen echter geeft rode klaver de eerste twee jaar een hogere drogestofopbrengst. Verder zorgt de Rode klaver er ook voor dat het stikstofgehalte in de grond wordt verhoogt.

EKO winterrogge

uitstekende groenbemester om de organische stofgehalte in de bodem te verhogen.

Hulp bij het maken van de juiste keuze?

ons personeel is elke werkdag telefonisch bereikbaar om antwoord te geven op al uw vragen. Zij zorgen ervoor dat u de juiste groenbemester koopt.

Groenbemesters kopen

Groenbemesters koop je voordelig bij Farmers4All. Naast dit product bieden wij alle benodigdheden aan voor uw agrarische onderneming.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.