Schapengaas

Schapengaas
Wat voor soort schapengaas? Bij ons zit u op het goede adres om schapengaas in te kopen. Farmers4all heeft zowel diverse soorten schapengaas als schapennetten. Eén groot verschil bij de aankoop van schapengaas zit hem tussen zwaar of licht gaas....

Wat voor soort schapengaas?

Bij ons zit u op het goede adres om schapengaas in te kopen. Farmers4all heeft zowel diverse soorten schapengaas als schapennetten. Eén groot verschil bij de aankoop van schapengaas zit hem tussen zwaar of licht gaas. Het is daarom goed om het verschil te weten. Zwaar schapengaas heeft een dikkere draaddikte dan licht gaas. Een rol licht schapengaas is zo 15 kilo lichter dan een rol zwaar gaas. licht schapengaas wordt meestal gebruikt om klein vee af te scheiden. Zwaar gaas wordt over het algemeen gebruik om grotere stukken weiland af te zetten.

Hoe schapengaas spannen

Farmers4all biedt schapengaas aan in rollen van 50 meter. Het wordt voornamelijk gebruikt om vee bij elkaar te houden zoals schapen en geiten. Om het schapengaas te spannen heeft u naast het gaas ronden paaltjes nodig en krammen. Zet de paaltjes in de grond en rol het schapengaas langs de paaltjes. Sla het gaas vast met krammen om het gaas op zijn plek te houden. Doe dit rondom het gehele gebied wat u wilt afscheiden.

Schapengaas kopen

Bij farmers4all koopt u voordelig schapengaas in. Daarnaast bieden wij alle benodigdheden voor uw agrarische onderneming. Kijk dus gerust door ons gehele assortiment.

31 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.