Drinkbakken

Drinkbakken
Drinkbak vee Een drinkbak is een essentieel onderdeel voor alle vee houders. Farmers4All heeft daarom een ruim assortiment met alle bijbehorende accessoires die u eventueel nodig heeft. Van metalen drinkbakken voor in de stal tot aan een kunststof...

Drinkbak vee

Een drinkbak is een essentieel onderdeel voor alle vee houders. Farmers4All heeft daarom een ruim assortiment met alle bijbehorende accessoires die u eventueel nodig heeft. Van metalen drinkbakken voor in de stal tot aan een kunststof reservoir voor vee in het weiland. De bakken kunnen verschillende afmetingen en kenmerken hebben kies daarom een drinkbak uit die aan uw eisen voldoet.

Voor rundvee/ koeien

Wij hebben een breed assortiment als u opzoek bent naar een drinkbak voor koeien. Bij Farmers4All weet u zeker dat u een product krijgt van hoge kwaliteit en die lang meegaat. Er zijn verschillende diverse soorten producten: een verwarmbare drinkbak, snelafvoer drinkbak, weidedrinkbak of een voorraad drinkbak. Die laatste is handig voor koeien om hun neus mee af te spoelen. De modellen verschillen allemaal in gewicht en afmeting, bekijk dus gerust ons gehele assortiment en heeft u vragen of advies nodig neem dan contact met ons.

Weidedrinkbak

De weidedrinkbakken van Farmers4All zijn perfect voor uw agrarische onderneming. De weidedrinkbak heeft geen scherpe randen waar het vee zich aan open kan halen. Het product kan uitgerust worden met een vlotter echter zit die niet bij de prijs in. Een vlotter zorgt ervoor dat de weidedrinkbak altijd genoeg water heeft voor het vee. Het waterreservoir is UV bestendig en is beschikbaar in diverse liter maten.

Alle benodigdheden en onderdelen

Gaat er wat stuk bij uw product ook al heeft u het niet eens op Farmers4All gekocht? Geen probleem bij ons koopt u alle onderdelen voor uw drinkbakken. Wij hebben onderdelen zoals: een stabilisatie set, drijfbal, zuigslangset, weidepomp, bevestigingsbeugel, diverse ventielen, kabels, buizen en nog veel meer.

Diverse verschillende merken

Onze drinkbakken zijn beschikbaar in verschillende merken. Zo heeft Farmers4All: Suevia, JFC en meer op onze agrarische webshop.

Gebruik een beschermbeugel

Wilt u de levensduur van uw drinkbak drastisch verbeteren? Neem dan een beschermbeugel zodat uw vee het product niet kan beschadigen of helemaal kapot kan maken. Wij hebben diverse soorten beugels.

Producten 1-36 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Please verify reCAPTCHA.