Mestschuif

Mestschuif
Houdt uw stal schoon met een mestschuif Een mestschuif zorgt ervoor dat u een hygiënische stal behoudt wat goed is voor uzelf en voor uw dieren. Naast een schone vloer zorgt een mestschuif er ook voor dat uw vloer droog wordt. Het totaalplaatje...

Houdt uw stal schoon met een mestschuif

Een mestschuif zorgt ervoor dat u een hygiënische stal behoudt wat goed is voor uzelf en voor uw dieren. Naast een schone vloer zorgt een mestschuif er ook voor dat uw vloer droog wordt. Het totaalplaatje zorgt ervoor dat koeien minder snel kauwproblemen oplopen.

Waar moet je op letten bij een mestschuif kopen

Het belangrijkste waar u op moet letten is, of u wel de juiste soort mestschuif koopt. In onze webshop zijn diverse soorten te vinden. Welke soort u nodig heeft is volledig afhankelijk van uw stal. Als u een stal heeft met een rooster in de vloer dan heeft u een andere schuif nodig dan bij een dichte vloer.

Wij bieden ook de accessoires aan

Veel schuiven worden voortbewogen door roosterschuiftouw, verzinkte staalkabels of een mest ketting van staal. Deze benodigdheden gaan niet eeuwig mee en zijn daarom wel eens aan vervanging toe. Bij Farmers4All bieden we daarom diverse producten aan die met een mestschuif te maken hebben. Andere bij producten die we aanbieden zijn: schuivervaningsrubbers, mestscrapers en een mestboy.

Meer informatie?

Neem contact op met onze klantenservice en kom erachter welke mestschuif het meest geschikt is voor uw agrarische onderneming.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.