Vanaf 01-05-2019 worden de referenties door onze klanten op Kiyoh ingevoerd. Dit om de betrouwbaarheid van onze reviews te kunnen garanderen aan onze huidige en eventuele toekomstige deelnemers.

Melkveebedrijf Gebroeders Bekkers Sint Oedenrode.
Sinds Farmers4all Greendip introduceerde zijn we meteen overgestapt. Ik had in het verleden al wel gehoord van Green dip maar deze had toen nog geen officiële registratie in Nederland. Dus toen Farmers4all Green dip  aanbood was keuze snel gemaakt. In verleden gebruikte we 4XLA  en Uddergold goed over tevreden en ook de resultaten met deze producten waren prima. Maar het grote voordeel van Green dip is dat het gewoon de helft goedkoper is als de dipmiddelen die we eerst gebruikte. Je hebt gewoon 2 sets voor de prijs van 1 bij de concurrent.
We gebruiken het nu al meer dan 1 jaar en de resultaten voor uiergezondheid bij onze koeien zijn nog steeds super.
We zijn ook al jaren een tevreden klant van Farmers4all want met zo'n organisatie die hun best doen om goede producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden blijf je boer.

Bogt, Mts. A.H.J. en M.A.M.
Wij zijn al jaren lid van Farmers4all. We weten dan ook dat het betrouwbaar is en de prijzen zeer scherp zijn. Dit hebben we ervaren met ruwvoeders, gas en dieselolie. Verder blijft Farmers4all ook prijs bewust. Daarnaast hebben ook zeer goede ervaring in begeleiding op gebied van Milieukundigadvies via Farmerss4all. Farmers4all adviseerde ons het adviesbureau van John Ankoné; BMConsultancy.eu In onze situatie ging het om de bemiddeling bij het kappen van bomen en het vrijgeven van ons perceel waar de kap had plaatsgevonden. De ervaring met John Ankoné; BMConsultancy.eu waren zeer goed: Hij beschikt over een jaren lange ervaring op milieugebied. Kan zich goed inleven in de situatie van de klant. Taalgebruik is zeer duidelijk en overtuigend en weet waar hij het over heeft. De afspraken die je maakt met hem komt hij altijd na. Hij geeft ons veel vertrouwen in onze zaak en een aanrader voor een ander.

Melkveebedrijf Duker

Al jaren kregen wij de stroom en het gas via Essent. Daarbij hadden wij altijd contracten voor langere tijd vast. We gingen er altijd van uit dat we daar goed zaten, ook qua prijs. Totdat Richard Kimmann een keer langskwam om te overleggen over het afval. Daarbij kwam ook het gas en de stroom ter sprake. Richard berekende voor ons wat ons de stroom en het gas zou kosten als we die via Delta zouden regelen. Hij verzekerde ons dat we op jaarbasis in ieder geval 2000 euro minder zouden kunnen betalen. Ons contract bij Essent liep af. We durfden de overstap te wagen naar Delta. We zijn nu een dik jaar verder en nu kan ik vergelijken met vorig jaar wat we kwijt waren voor gas en elektra via Essent. We zijn inderdaad 2400 euro op jaarbasis minder gaan betalen aan gas en elektra. Dat is een hele smak geld en we zijn dus reuze blij met deze overstap naar Delta via Farmers4all. Zoals hierboven genoemd kregen we ook een probleem met onze grijze container. Hier in de gemeente had men besloten om de lediging terug te brengen van eens per 2 weken naar eens per maand. Aangezien we op ons bedrijf standaard al 2 grijze containers hadden staan waarvan iedere 2 weken het deksel al niet meer dicht kon, zouden we echt een probleem krijgen als we eens per maand geleegd zouden worden. We belden met Van Gansewinkel om informatie te krijgen over een grote ijzeren container met een inhoud van 1100 liter. Als we lid zouden worden van Farmers4all kregen we korting op de prijs van de container. Een van de twee grijze containers van de gemeente hebben we opgezegd. Deze was niet meer nodig. En voor een tweede container moet je ook nog een behoorlijk bedrag betalen. Ook dit bevalt ons goed. Eens per maand komen ze de container legen en ze komen ook op afroep. Daarvoor betaal je dan wel een klein bedrag, maar de service is groot. In onze stal hadden we al jaren tl buizen met de bijbehorende armatuur. We gingen de bovenbouw van de stal vernieuwen en daarbij moest natuurlijk de armatuur verwijderd worden. Mijn man heeft alle armatuur omgebouwd van tl naar led. Richard heeft ons een mooie aanbieding gedaan voor nieuwe led lampen, aangezien we er veel nodig waren. Al met al hebben wij dus al goed gebruik kunnen maken van de aanbiedingen die Farmers4all heeft en heeft ons dit ook al veel besparingen opgeleverd.

Vof landb.bedr. A. Hoefnagel

Onze propaangasleverancier bracht voor een levering d.d. 21-01-'15 €70,73/100ltr. in rekening. Ik heb ze geconfronteerd met jullie notering. Ze hebben nu de prijs verlaagd naar € 53,72/100 liter De tankhuur (3000ltr) is verlaagd van € 178,- naar € 78,- /jaar. Voor 2015 brengen ze zelfs geen tankhuur in rekening. Ons gasverbruik is ongeveer 4000 liter per jaar. Totale besparing per jaar €800 op het Gas en €100 op de huur=€900 Daarnaast heb ik onze leverancier van elektriciteit (Essent) heb ik geconfronteerd met jullie aanbod. Deze hebben nu de kWh prijs gemiddeld ( piek/dal)1,5 cent verlaagd. Ons elektriciteitsverbruik ongeveer 58000 kWh/jaar. Besparing 58000kwh*1.5cent=€870. Besparing 2 producten totaal €1770 Farmers4all jullie doen goed werk.

De Vennen

Op ons bedrijfsdak hebben we zonnepanelen van Farmers4all Na informatie en offerte bleek dat we het goedkoopst bij Farmers4all uit waren met een goede kwaliteitsgarantie. Ook het saneren van het asbest en vernieuwen van het dak werd aanbesteed via Farmers4all. De uitvoering verliep vlot en was goed op elkaar afgestemd. Binnen een week was de hele klus geklaard. En naar volle tevredenheid,ben zeer te vreden en kan het bij U aanbevelen. Een tevreden klant……………..Siem van der Vis

Mts. Romar

Wij hebben een nieuw energiecontract afgesloten via Farmers4all. Dit scheelt ons >1000€€ op jaarbasis. We zijn ook blij verrast met de overige aanbiedingen van deze organisatie! Jan Romar, Julianadorp.

Mts. D.J. & G. de Vries

Sinds beurs Hardenberg 2014 aangesloten bij Farmers4all. Toprium en Energie besteld en meer dan €700 bespaard. ik ga nu ook Oormerken bestellen waarmee ik ook €0.80/stuk*100 is ook weer €85 bespaar. mts de Vries, dijken.

Melkveebedrijf Peek & Fokker

We hebben 15 LED lampen besteld om eens te proberen. En we zijn verbaasd over het fijne en goede licht dat er uit de lampen komt. We hebben er nu 15 hangen en er zullen er op termijn nog meer worden vervangen. Er komt mooi helder wit licht uit de lampen, bovendien heb je door dat de stralingshoek niet alle kanten uit is zoals bij een gewone TL ook veel minder last van schaduwen. Goed voor weinig dus.

Veehouderij Janssen de Langen

De 100 Watt ledlampen van Farmers4all hangen sinds het najaar van 2014 in onze nieuwe stal. 8 lampen op 52 meter lengte en 25 meter breedte geven meer dan voldoende licht om ’s avonds op stal te kunnen werken. Service is uitstekend en nazorg prima.

Bijma

Bij de huidige marktomstandigheden is het belangrijk selectief te investeren in dingen die direct rendement opleveren. De terugverdientijd is van groot belang. De led lampen van Farmers4all verdienen zich binnen 2 jaar terug.Daarnaast geeft de hogere lichtopbrengst meer werkplezier. Siebe Bijma, Feinsum

Stellingwerf

Helder wit licht, veel meer lichtopbrengst. Na 1e zending direct enthousiast en bijbesteld. Lager energieverbruik, makkelijk vervangbaar. Stellingwerf, Lelystad.

Kimmann, Jos

Voorheen had ik gaslampen van 400 watt in de stal hangen. Sinds april zijn de oude lampen vervangen door LED tl's. De Ledlampen geven prettiger licht dan de 400 Watt lampen en ik heb in het eerste halfjaar al €1700 teruggekregen van Delta en zo de lampen al meer dan terugverdiend. Ik kan het iedereen aanraden. Jos Kimmann, Barger-Compascuum.

Luesink

De lampen geven helder wit licht dit in vergelijking met een ander merk LED lamp die ik al eerder geprobeerd heb. Meer licht tegen een lager verbruik en daarnaast scherp geprijsd. Luesink, Achterhoek.

Nieuwenhuis

Ik zie overdag in de stal het verschil in licht niet ten opzichte van 'savonds, het licht is vergelijkbaar met daglicht. Direct maximaal licht zonder opstarttijd, makkelijk te vervangen en scherp geprijsd. Arjan Nieuwenhuis, Twello

Oolthuis VOF

Na het voordeel van de afvalcontainer en de Oormerken dit jaar, het asbest tot grote tevredenheid laten verwijderen inclusief het laten aanbrengen van ± 1000 m2 golfplaten. Voordeel bijna 4000 euro. Het is zeker de moeite waard om lid te zijn van farmers4all.

Henver the Future

Hierbij 2 besparingsvoorbeelden: Voor de Rolcontainer betaal ik nu de helft van wat ik voorheen betaalde, aankoop van tepelvoeringen is 40% goedkoper. Ben erg tevreden over de samenwerking.

VOF vd Heuvel Rundveebedrijf

Ik heb zo juist via Farmers4all, Roosterschuifkabel besteld voor de mestschuif. Bij mijn huidige leverancier kost deze 2,40 euro p/m. Bij Farmers4all kost deze 0,95 euro p/m. Dit is een besparing van 725 euro. Toch snel verdient dacht ik.

Melkveebedrijf Leemgraven

Wij zijn nu al jaren lid van Farmers4all. We hebben al heel wat besparingen gedaan met bijvoorbeeld de tepelvoeringen, brandstoffen en oormerken voor maar 85 cent. Ook zijn we vorig jaar over gestapt naar de container via Van Gansewinkel. Dit bespaart ongeveer €240.- per jaar. Farmers4all stuurt ons ook via de mail berichten als iets goedkoper is. Zo is de gezondsheidsverzekering via Achmea ook goedkoper.

V.O.F. Bogaard

Goed voeren is goed boeren. Maar scherp inkopen is de manier waar je zelf invloed op hebt. Dus waarom meer betalen als je ook gezamenlijk via Farmers4all geld kan verdienen? Voorbeelden waar wij gebruik van maken zijn o.a. kunstmest, oormerken, betonplaten en de afvalcontainer. Hiermee halen we een veelvoud van ons contributie als voordeel. Prettig is ook dat ze je nog kennen als je ergens meer informatie over wilt hebben, en voor de snelle en correcte afwikkeling. Door zelf de Farmers4all prijs te weten sta je sterk bij de verkopers en schrik je soms wat het verschil is!!. Farmers4all blijft vernieuwen en het assortiment uitbreiden. Ik zou Farmers4all bij iedere collega aanbevelen!

Melkveebedrijf De Ashorst

Zaagsel bestellen via Farmers4all is al jaren een kostenbesparing voor ons. Elders heb ik dezelfde kwaliteit voor zeker €0,20 tot €0,30 per zak duurder. De overige strooimiddelen vind ik nergens voordeliger. Brandstoftank: dezelfde tank van dezelfde leverancier maar dan geleverd via LTO bijna €500.- duurder Veevoer: De grondstoffen via de vaste voerleverancier zijn steeds 1 á 2 euro per honderd kg duurder. Wanneer de prijs van Farmers4all getoond wordt volgt meestal dezelfde prijs, je moet ze dus scherp houden. De onkruidspuit voor op de quad is bij Farmers4all 30 euro goedkoper dan bij de concurrent. Kortom, op jaarbasis zeker €2000.- voordeel!.

Maatschap Peek-Frasa

Via Farmers4all hebben wij veel goedkoper onze energie vast kunnen zetten dan bij onze huidige leverancier. En daar waren we zelfs vorig jaar naar overgestapt! Hun nieuwe aanbod haalde het echter niet bij de scherpe tarieven die we via Farmers4all konden realiseren.(besparing van €100.- per maand) Ook voor onze afvalverwijdering zijn wij via Farmers4all veel gunstiger uit.(besparing van +/- €150.- per jaar) In onze gemeente moeten we voor elke kliko die geleegd wordt betalen. Dat gaat toch aardig in de papieren lopen op een agrarisch bedrijf. Via van Gansewinkel is dit nu mooi geregeld. Op deze manier pakken wij zo net wat dingetjes mee via Farmers4all die mooi schelen in de portemonnee. Alle kleinte beetjes helpen tenslotte.

De heer W.H.A. Hartjes
We zijn al vanaf 2007 lid van Farmers4all. Directe beschikbaarheid van prijzen was voor ons de eerste reden om hier lid van te worden. Veel dingen besteld. Tepelvoeringen, zaagsel, betonplaten, oormerken, kunstmest, enz. enz. Altijd een vlotte afhandeling en levering voor een scherpe prijs. Als er iets niet klopt, dan onderneemt Farmers4all na 1 telefoontje gelijk actie en lossen ze het snel en netjes op. Mijn complimenten! Ga zo door en we blijven nog lang lid.

Melkveehouderij de Jong
Wij zijn al een aantal jaren aangesloten bij Farmers4all en dit bevalt ons heel goed. Ze hebben altijd scherpe prijzen en nemen het onderhandelen voor ons uit handen. Met een paar muisklikken heb je een goed beeld van actuele prijzen van producten, een prima prijsvergelijk. Wij hebben onder andere formaline, wikkelfolie, toprium via de site gekocht. Altijd correcte levering. Wanneer er opmerkingen of onduidelijkheden over een levering of de site zijn, dan krijgen wij altijd dezelfde dag nog een antwoord en meestal gelijk een oplossing. Ga zo door Farmers4all. 

Mts. Stegenga-de Vries
Sinds enkele jaren zijn wij lid bij Farmers4all. De reden dat wij lid zijn geworden is vooral dat je heel gemakkelijk prijzen en artikelen kunt vergelijken zonder dat het je veel moeite kost. Veel producten kun je gewoonweg veel goedkoper inkopen bij Farmers4all, je contributie heb je dan ook snel weer terug verdiend. De catalogus word elke keer weer uitgebreid zodat je ook steeds meer keuzemogelijkheden hebt. Wij raden een ieder dan ook aan om lid te worden van Farmers4all en ook het voordeel mee te pakken. Mts Stegenga-de Vries Oudega-SWF

Winters

Al vele jaren zijn wij lid van Farmers4all. Wij bestellen dus ook regelmatig producten via Farmers4all. De landbouwkalk die wij voor het mengsel: stro-water-kalk, in de ligboxen gebruiken is door de gestaffelde prijs veel aantrekkelijker te bestellen via Farmers4all dan bij andere aanbieders, op jaarbasis wordt er zo op strooiselkosten flink bespaard. Maar ook andere artikelen die regelmatig nodig zijn zoals plastic, werkkleding enz.. leveren een flinke besparing op door te bestellen bij Farmers4all. Ook even de prijs vergelijken van verschillende producten kan heel gemakkelijk op de overzichtelijke en met duidelijke productomschrijving op de farmers4all site. Vaak komt het er dan op neer dat de Farmers 4all prijs veel lager is dan elders, en dan wordt bestellen via Farmers4all wel erg aantrekkelijk! Fam. Winter (Winter`s Farm) Vriezenveen.

Maatschap H.W. en A.F. van der Schans

Wij zijn denk ik al wel een jaar of zes lid van Farmers4all. In al deze jaren doen wij zaken met hun en dit bevalt me goed. wij hebben verschillende producten gekocht bij Farmers4all zoals kunstmest, zaagsel, dieselolie, graszaad en nog veel meer. Ik vind het grote voordeel van Farmers4all dat ik niet in onderhandeling met een leverancier hoef om een scherpe prijs op tafel te krijgen. Ze hebben veel keus in producten en er staat gelijk een scherpe prijs Daarnaast kan ik de prijzen en producten bekijken wanneer mij dat uitkomt. Bij ons is dat vaak even avonds zodat je de volgende dag onder de koffie even met mekaar overleggen kan. Farmers4all is een echte aanrader voor de agrarische ondernemer van de toekomst. De korting loopt soms wel op tot 40%! Wij wensen farmers4all veel succes met dit ondernemerschap voor de agrarische sector ,ga vooral door met deze vele producten ,scherpe en vooral transparante prijzen!

Hartog

Farmers4all betekend voor mij gerichter goedkoper inkopen. Voor ons melkveebedrijf zijn veel producten en diensten nodig. Vaak kijk ik eerst op de site wat iets moet kosten. Daarna ga ik de prijs vergelijken. Soms betekent dat, dat de prijs via Farmers4all een stuk lager is. Voorbeelden welke ik zelf ondervonden heb zijn: stro en goede kwaliteit Lucerne met erg groot voordeel, staalkabel mestschuiven, tepelvoeringen, uierdoekjes, brandstoffen en oliën, melkershandschoenen, mineralen en Lucerne. Dit is nog maar een greep uit de selectie. Ik merk dat als je er nog meer in verdiept de "winst"nog groter wordt. Vooral bij massa producten zijn de verschillen al snel tientallen tot honderden euro's. Das dus snel verdiend! Nog een pluspunt wat op de site staat is ook leverbaar. (denk aan stro, Lucerne) Tevens is het gemak van online bestellen en snelle levering een fijne bijkomstigheid. Bestellen wanneer het mij uitkomt!

P.C.L. van der Laan

Wij zijn al enkele jaren lid van farmers4all. De eerste jaren keken we er niet naar, en dachten dan ook aan opzeggen. Een collega veehouder wees ons echter op de enorme besparingen die hij alleen al realiseerde met het bestellen van diergeneesmiddelen. We werden toch nieuwsgierig en zijn er een middagje voor gaan zitten. Alle geneesmiddelen en hoeveelheden van dat jaar genoteerd en vergeleken met farmers4all. We denken sindsdien niet meer aan opzeggen! Alleen al de droogzetters waren op een verpakking van 24 stuks, al 24 euro voordeliger. Grofweg kwam het neer op een besparing van 100 euro op elke 300 euro! Het loont dus zeer de moeite om even te kijken en te vergelijken bij farmers4all. Zo blijven we, zonder dat het veel tijd en moeite kost, prijsbewust. Wij hopen dat in de toekomst de schapen catalogus van farmers4all net zo uitgebreid wordt als de rundveehouderij.

Ken u zelve

Via Farmers4all gaat het bestellen makkelijk. Daarnaast wordt het keurig thuis bezorgd. Met Farmers4all hebben we een perfecte verzorging en een sluitende borging.

Kraesgenberg

Ik ben nu 2 jaar lid van Farmers4all en ik vind dat me zeer goed werk verricht is qua prijs en kwaliteitvergelijking voor een scala aan producten in onze sector, de melkveehouderij. Dit scheelt mij een boel werk, daarnaast is men ook vooral vernieuwend bezig met nieuwe producten zodat je goed kunt volgen wat er bij de collega’s leeft. Contact met collega’s geeft een ruimere blik en is een investering in jezelf wat heel belangrijk is tegenwoordig. Zo heb ik de training “Positief beïnvloeden” gevolgd via Farmers4all. Deze training heb ik ervaren op een passieve interactieve manier . Goed toepasbaar in de dagelijkse situatie. Dit is al een vanzelfsprekendheid in allerlei sectoren om ons heen. Ik doe hiermee echt “Mijn voordeel”!

Maatschap Veltkamp

Sinds een jaar zijn we aangesloten bij Farmers4All. In een sector waar kostprijsbeheersing aan de orde van de dag is zorgt Farmers4All voor een welkome aanvulling. Men haalt het werk voor het vergeljken van prijs- en kwaliteitsverhouding voor ons als veehouders uit handen. Eén blik op de site in de catalogus en je weet dat je het product of de dienst tegen een scherpe prijs hebt gekocht. Een breed aanbod van producten zorgt ervoor dat alles te vinden is voor de dagelijkse bedrijfsvoering. We hebben via Farmers4All de roosters in onze stal laten opruwen, hetgeen € 250,- goedkoper uitpakte dan de gangbare prijzen.In aanvulling hierop; Nog steeds een tevreden klant na tal van jaren. De laatste jaren leggen we voor ons gemengd bedrijf de nadruk op kostenverlaging. F4all is hiervoor dé partner. Voorbeelden van bestellingen die bij Farmers4all goedkoper uitpakken; - kunstmest (KAS maar ook de diverse blends) - kalvermuesli - kunstmelk - energie (gas en electra) - ontvetter voor inschuimen stallen Diergeneesmiddelen is helaas niet meer mogelijk, doch was dit ook altijd zeer interessant. Mooi ook dat er altijd gekeken wordt naar maatwerk bij jullie. Dus ook wat niet op de site staat kan een prijs voor opgevraagd worden. De snelheid van communicatie, de kwaliteit van het geleverde werk en de correcte wijze van afhandeling maakt voor ons bedrijf Farmers4all tot een volwaardige partner. Kortom, een blijvend tevreden klant. Tot slot zouden we nog graag zien dat de benodigdheden voor de varkenshouderij verder worden uitgebreid/ontwikkeld, zodat ook onze zeugenhouderij kan profiteren van de scherpe prijzen. afz. Mts. Veltkamp te Diepenheim

Mts. Miedema
We zijn al vele jaren lid van Farmers4all. Vooral de diergeneesmiddelen scheelden veel vergeleken met de plaatselijke DAP. Maar ook men namen de meststoffen, voeders en andere benodigdheden, waar de huidige (plaatselijke) leveranciers het niet voor doen qua prijs. Op jaarbasis besparen we al snel zo´n 2000 euro! Verder is de site erg gemakkelijk om actuele prijzen te vergelijken.

H. Netjes
Wij zijn al een paar jaar lid van Farmers4all. Mijn ervaring is dat je bij de eerste bestelling je lidmaatschapsgeld al terug hebt verdiend. Via Farmers4all aangeschaft: maiszaad, schoppen, zandslurven etc., wat ons een korting van rond de 20% opleverde. Deze site is dus voor iedereen een echte aanrader, want wie wil dit nu niet, kosten besparen!

Mts. Loohuis- Hagedoorn, Geesteren
We hebben silowanden besteld. Deze hebben we tussen de 10-15% goedkoper kunnen bestellen via Farmers4all! Voor de rest gebruiken we de site soms voor prijsvergelijking, dit zou je eigenlijk wel vaker moeten doen. 

Mts. J. en R.A. Wassenaar

Wij zijn alweer een heel aantal jaren enthousiaste gebruikers van Farmers4all. Enkele voorbeelden waarmee wij ons voordeel behalen zijn allereerst de Diergeneesmiddelen die wij via deze site zo'n 30% goedkoper bestellen als bij de plaatselijke dierenarts. Verder de Strooisel-producten, deze worden via de site voor al gauw zo'n 0,50 euro / per zak goedkoper aangeboden als bij de reguliere zaagselhandel. Een recentelijk voorbeeld van de scherpe prijsvoering is het Tarwestro, deze wordt door Farmers4all voor zo'n 30 euro per ton goedkoper aangeboden als bij de fouragehandelaar. Dit is nog maar een greep uit de vele voordelen die Farmers4all voor ons heeft betekent Wij waarderen vooral de site om de transparantie van de prijzen waardoor je als agrarisch ondernemer meer inzicht krijgt in de prijsvorming van vele agrarische artikelen. Farmers4all is voor iedere agrarische ondernemer echt een aanrader.

Johan en Theo Adema
Onze ervaring met Farmers4all is dat je gemakkelijk kunt zien wat een product kost. Een belronde is niet meer nodig naar verschillende leveranciers om inzicht te krijgen in huidige prijzen op dat moment. Dit scheelt zeer veel tijd ten opzichte van vroeger. Aanbiedingen die Farmers4all biedt worden rondgestuurd via de mail, zo weet iedere deelnemer wat er in de aanbieding is. Mocht een aanbieding ten einde lopen of vindt er een prijsverhoging plaats, dan maakt Farmers4all u op tijd bewust via de mail! Alleen door jaarlijks de kuil te onderzoeken via Farmers4all verdienen we de contributie al terug. Dit is ongeveer €60,- voor 3 onderzoeken! Op strooiselkosten besparen we ongeveer €600,- per jaar. Ook voor meststoffen hebben we al enkele honderden euro’s bespaard. Kortom: gezamenlijke inkoop loont! 

Melkveebedrijf Noteboom

We zijn al vele jaren lid van Farmers4all, via hun kopen we vele producten in zoals kunstmest, plastic, beschermkleden, graszaad, kuiltoevoegingsmiddelen. Allemaal tegen scherpe prijzen. Zo doen we ons voordeel door via Farmers4all in te kopen dus een aanrader. G.J. Noteboom, Holten.

Fa. J.J. Konijn & Zn.

De agrarische sector staat onder druk! Dat is geen nieuws, want dat komen we alle dagen tegen. Vele regels en steeds hoger kosten worden steeds meer een belemmering in onze bedrijfsvoering. Maar het maakt je ook scherper, wat je je ook realiseert is dat je gezamelijk best veel macht kunt hebben op prijzen, maar ook op beleid, en op markt. Alleen we gebruiken die macht nog niet, of althans te weinig. Farmers4all is een mooi voorbeeld: Gezamelijk kunnen we toch de prijs drukken, wat jaarlijks toch in de duizenden euros kan lopen. Enkele voorbeelden van mijn voordeel betreffende 1levering per product: Zaagsel €280,-. Kalvermelk €150,-. We zouden eigenlijk nog veel meer samen moeten doen, denk maar aan bv melkgeld. Maar we moeten ons eerst realiseren dat we geen eenlingen zijn, geen vooroordelen te hebben. Dan kunnen we ons samen sterk maken. Ik denk dat dat nog weleens belangrijk kan worden de komende tijd. Jack Konijn, St.Maartensbrug

Mts. Bom

Vanaf het begin zijn wij lid van Farmers4all. We vinden het een goed initiatief. De melkprijs staat onder druk, daarom zullen ook de toeleveranciers met kleinere marges genoegen moeten nemen. Iedere keer prijzen vergelijken kost te veel tijd, maar willen we ook niet. Produkten die regelmatige advisering vragen vinden we minder geschikt om via Farmers4all te bestellen. Door via Farmers4all te bestellen ben je goedkoper uit dan via de normale weg. Je merkt dat andere leveranciers geinteresseert zijn in de prijzen van Farmers4all en daar ook rekening mee houden, maar ze kunnen meestal niet aan of onder de Farmers4all aanbiedersprijs komen. Het bestaan van Farmers4all heeft op zich al een prijsverlagend effect. Onze ervaring is dat er goede kwaliteit geleverd wordt en afspraken worden goed nagekomen. Een mooi voorbeeld: op 1 vracht graszaadhooi van 30 ton bespaarden we €400,-.Conclusie]: Gezamelijk inkopen heeft voordelen. Farmers4all verplicht tot niets. We maken gebruik van wat ons past, en tot nu toe bevalt het goed. Fam Bom, Emmercompascuum.

Mts. A.C. en W.H. Bonnen

Gezamelijke inkoop is 1 van de methodes om de kostprijs op ons melkveebedrijf verder te drukken. Met relatief weinig inspanning en arbeid kun je profiteren van lagere prijzen van diverse produkten. Daarnaast geeft het ons inzicht in prijsnivo's, wat een richtlijn kan geven voor de produkten die je zelf nog rechtstreeks inkoopt. Alleen al op de kunstmest aankoop bespaarden we dit jaar al een kleine € 500,-. De kunstmest was van goede kwaliteit. Andre en Willie Bonnen, Kerkenveld

Landbouwbedrijf Pot
Wat betreft Farmers4all kunnen we zeggen dat we hier al enige tijd goede ervaringen mee hebben opgedaan. We zijn vanaf de beginperiode deelnemer en we hebben er nog geen moment spijt van, omdat we elke maand het lidmaatschap terugverdienen. Het is begonnen met een silo kunstmest die een euro per 100 kilo scherper geleverd kon worden dan via onze voormalige leverancier. Dit was voor ons verbazingwekkend aangezien wij altijd de gewoonte hebben als er wat geleverd moet worden we eerst een prijsvergelijking doen waarbij de goedkoopste mag leveren (bij vergelijkbare producten). Ten opzichte van de goedkoopste was er dus een euro verschil. En dat verschil zit er altijd vaak wel in en dat is voor ons een teken dat Farmers4all precies doet wat het moet doen...toeleveringbedrijven prikkelen wat resulteert in een lagere prijs voor de benodigde producten. Je merkt ook dat andere toeleveringsbedrijven die niet mee doen met Farmers4all hier toch op reageren door ook hun prijzen scherper te stellen. Dit is toch een teken dat het al met al heel wat teweeg brengt in de markt. Momenteel betrekken we alle grondstoffen via Farmers4all in de vorm van een soja/raap/tarwe mengsel en geplette tarwe. Verdere producten zijn vooral diesel, mineralen voor melkvee en jongvee, formaline, etz. Ook vinden we het positief dat Farmers4all openstaat voor nieuwe ideeen of producten. Als we een keer wat tegenkomen waarvan we denken wat misschien wel interessant kan zijn, nemen we contact op met Farmers4all en wordt hier positief op gereageerd. Wie weet wat er in de toekomst nog mogelijk is... Zo langzamerhand is er een mooi aantal veehouders bij elkaar. Wie weet zijn we straks zo groot dat we met zijn allen naar de melkfabriek stappen en dan natuurlijk niet voor de laagste prijs, maar voor een hogere prijs gaan!!!

Bukebos

Door tijdig te informeren naar de te bestellen producten kan veel bespaard worden.Een mooi voorbeeld voor mij was het vergelijken van graszaadprijzen. Niet 1 uur van tevoren bellen voor graszaad en gelijk bij je vaste leverancier bestellen. Het prijsverschil voor BG3 geleverd via Farmers4all liep op tot €1.55 per kg!! Dat is bij 40 kg per ha €62,- / ha goedkoper. Mijn grasland is "gratis" gezaaid door even op deze site te kijken. Want wie kan rekenen, rekent op Farmer4all.

Wedder- Holsteins

Wij zijn al lid van Farmers4all vanaf het begin, en hebben hier al veel voordeel mee gehad. Hoeveel precies, dat kan ik zo niet zeggen, dat hebben we niet bijgehouden, wel weten we dat de contributie ieder jaar in veelvoud terugverdient wordt. Als ik moet schatten heb ik tussen de 1000 en 1500 euro voordeel per jaar. Laatst had ik een met vracht soja al 300 euro te pakken. De producten waar we al vele voordelen mee hebben gehad zijn o.a. soja, raap, tarwe, kuilplastic, kuiluitslagen, kunstmest, en rundveediergeneesmiddelen. Het geeft zeker voordeel om groot en gezamenlijk in te kopen.Goed initiatief, Farmers4all. Wedder-Holsteins,Wedde.

Maatschap Wienia
Ik ben jaren geleden door een aantal HAS studenten, op de beurs in Hardenberg, lid gemaakt van Farmers4all. Als trouw afnemer van een grote coöperatie, heb ik het eerste jaar vooral de prijzen vergeleken. Ik kreeg alle veevoer en ook kunstmest met vrachten van 32 ton tegelijk. Met name de kunstmest was en is bij Farmers4all al bij 16 ton goedkoper dan bij de coöperatie bij 150 ton over een jaar, bij ons al gauw een besparing van circa € 2000,- per jaar. Kunstmelk per jaar 3000 kg besparing ten opzichte van Sprayfo ruim € 1000,-. Ik kan nog wel even doorgaan, tepelvoeringen zijn net zo goed een besparing per jaar van circa € 400,-, reinigingsmiddel van een bekende leverancier onder een andere naam incl. dip besparing circa € 500,-. Dus zoal een besparing van circa € 4000,- op jaarbasis. Ik kan iedereen aanraden lid te worden, ook voor jezelf om de prijzen te toetsen, veelal is het goedkoper bij Farmers4all.

Mts. E. Wijers en A.E.J. Wijers- van Binsbergen
We zijn nu zo'n drie jaar lid van Farmers4all, daar heb ik nog geen moment spijt van. Het aktueel weerprogramma waar ik bijna iedere dag naar kijk, is mij de contributie al waard.Daarnaast vindt ik het ideaal dat je op elk tijdstip van de dag prijzen kunt bekijken en vergelijken en bestellingen kunt doen.Het gebeurd nogal eens dat je 's avonds erachter komt dat de dieseltank leeg is, vaak de volgende dag al wordt de diesel dan geleverd. Deze week twee drinkbakken besteld van het merk suevia, Ik had op internet al wat lopen zoeken naar prijzen. De goedkoopste was €536,-. Bij Farmers4all was de drinkbak €425,-, scheelt toch weer €110,- per drinkbak!! Daarnaast wordt je altijd netjes geholpen, en komen ze hun afspraken na.Wanneer Farmers4all zegt dat ze terug zullen bellen, dan bellen ze ook terug. Farmers4all ga zo door!!!

Mts. Twilhaar- Smelt

Onze ervaringen met Farmers4all zijn louter positief. Met name kunstmest, brandstoffen en strooisel kopen wij in via deze webwinkel. Voor de scherpste aanbieding komen we eigenlijk altijd bij Farmers4all uit. Brandstof scheelt al vaak 2 tot 3 cent met de plaatselijke leverancier. Kunstmest is ook vaak enkele tientjes per ton goedkoper. Verder wordt er tijdig gemaild over prijsveranderingen en nieuwe aanbiedingen. Zo kwam afgelopen zomer tijdens bestrating de betonplaten-actie goed van pas. De correcte afwerking en overzichtelijke webwinkel maken het prettig zaken doen met Farmers4all.

G. en R. Krol VOF

Al enkele jaren ben ik lid van Farmers4all, een paar keer een bestelling gedaan waaronder de Rolcontainer. Maar het grootste voordeel vind ik wel dat ze van een breed assortiment de prijzen hebben uitgezocht, als ik iets nodig heb, dan kijk ik even op de site of de prijs die mijn leverancier heeft opgegeven wel scherp is. Zodoende hoef ik niet meerdere mensen teleur te stellen na een prijsopgave, Farmers4all heeft het voorwerk al gedaan voor mij. Dit scheelt mij veel tijd, en daardoor koop ik toch scherp in. Er zijn zelfs verschillende leveranciers die de prijzen van Farmers4all in de gaten, zodat ze zichzelf niet uit de markt prijzen. Vof Krol, Weert.

H. van Essen
Ik ben in aanraking met Farmers4all gekomen op een LTO avond waar een lezing werd gegeven over gezamenlijk inkopen door oprichter/eigenaar Richard Kimmann. Hierbij werden wat prijzen gegeven en deze heb ik thuis eens vergeleken met mijn facturen. Ik ben toen toch wel geschrokken van de marges die hier en daar worden gepakt.

Ik was een beetje huiverig voor de levertijd van diesel, want de dieseltank is altijd onverwachts leeg als je diesel nodig hebt. Bij de plaatselijke leverancier was telefonisch goed af te spreken dat ik het met spoed moest hebben, is ook wat waard. Maar bij de test, proberen is weten, had ik de diesel diezelfde dag nog, zeker niet langzamer als voorheen en het scheelde me ook nog 7ct/liter bij 1200 liter. Plastic koop ik ook al jaren bij Farmers4all. Als je onverwachts een rol bij de loonwerker moet halen, dan schrik je helemaal, ca.€40,- per rol prijsverschil. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met opsommen, maar kijk zelf en vergelijk. Bij vragen en problemen staan ze je bij Farmers4all ook persoonlijk te woord en helpen ze je voort.

Melkveebedrijf "De Dorpshoeve", Mts. Volberda, Aldeboarn
Sinds ons lidmaatschap van Farmers4all, zijn de grondstoffen en meststoffen via deze site besteld en is de contributie met gemak terug verdiend! Bijkomend voordeel vinden wij dat je gemakkelijk even prijzen kunt vergelijken, dit houdt je scherp! Een echte aanrader dus.