Brandstofopslag

Brandstofopslag
Brandstofopslag is een belangrijk onderdeel van de agrarische sector. Het is namelijk van essentieel belang dat landbouwbedrijven voldoende brandstof hebben voor hun machines en voertuigen, om zo efficiënt te kunnen werken en hun werkzaamheden...

Brandstofopslag is een belangrijk onderdeel van de agrarische sector. Het is namelijk van essentieel belang dat landbouwbedrijven voldoende brandstof hebben voor hun machines en voertuigen, om zo efficiënt te kunnen werken en hun werkzaamheden volgens planning uit te kunnen voeren.

De brandstoftanks van Farmers4All

Bij Farmers4All bieden wij een breed assortiment aan producten voor de opslag van brandstof. Onze gekeurde bovengrondse stalen brandstoftank is bijvoorbeeld een populair product onder agrarische ondernemers. Deze tank is gemaakt van sterk staal en is speciaal ontworpen voor de veilige opslag van brandstof. Daarnaast bieden wij ook een mobiele diseltank met pomp van TruckMaster aan. Deze tank is speciaal gemaakt voor gebruik van landbouwbedrijven en is uiterst geschikt voor het transport van brandstof naar werkzaamheden op het land. De pomp is gemakkelijk te bedienen en garandeert een snelle brandstofvoorziening. Een andere product dat we bieden is de pompset. Deze is geschikt voor het opvoeren van diesel, benzine of kerosine vanuit een tank. Het is een compact systeem dat speciaal is ontworpen om direct op de tank gemonteerd te worden.

Voordelig uw oude tank saneren

Tenslotte hebben wij ook een dienst voor het saneren van uw oude tank. Dit is van belang om er zeker van te zijn dat de oude brandstoftank op een verantwoorde manier wordt verwijderd en afgevoerd.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.