Koeborstel

Koeborstel
Roterende koeborstel kopen Diverse elektrische en roterende koeborstels koopt u voordelig bij Farmers4All. Als u opzoek bent naar een nieuwe koeborstel dan zit u hier goed. Wij hebben een uitgebreid aanbod van de hoogste kwaliteit, van roterende...

Roterende koeborstel kopen

Diverse elektrische en roterende koeborstels koopt u voordelig bij Farmers4All. Als u opzoek bent naar een nieuwe koeborstel dan zit u hier goed. Wij hebben een uitgebreid aanbod van de hoogste kwaliteit, van roterende koebestels met een diameter van 80 centimeter tot aan een duo koeborstel. Ook bieden wij vervangingsborstels aan mocht de oude versleten zijn.

Waarom een koeborstel?

Koeien gebruiken een roterende koeborstel om van verschillende soorten ongedierte af te komen. De koeien dienen zichzelf regelmatig te schuren om dit te bereiken. Een elektrische koeborstel zorgt ervoor dat een koe dit zelf kan doen. Wanneer een koe zich borstelt blijft de koe gezond en blijft de melkgift op peil. Daarnaast ervaart een koe minder stress en blijft het dier kalmer. Hierdoor heb je veel minder werk aan een koe waardoor zo'n elektrische borstel in elke stal thuis hoort.

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten koeborstels. Maar waar moet u nu op letten bij het aanschaffen? Eerst moet u een keuze maken wat het best in uw stal past: een verticale roterende koeborstel, een Easycleaner die in een vaste hoek staat of een DUO cleaner. Kiest u voor een Eeasycleaner dan heeft u nog keuze uit twee verschillende diameters namelijk 60 cm of 80 cm. Bij de verticale koeborstels en de DUO cleaners is er nog keuze uit verschillende merken. Genoeg vragen die u dus kan hebben daarom kunt u ons altijd opbellen om een advies op maat te krijgen.

Hulp nodig bij het uitkiezen?

Farmers4All helpt u graag met het maken van een keuze die past bij uw agrarische onderneming. Naast een ruim aanbod in koeborstels heeft Farmers4all ook enorm veel andere agrarische benodigdheden bekijk dus gerust onze volledige site.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Please verify reCAPTCHA.