Schrikdraadapparaten

Zorg voor een goede afrastering met een schrikdraadapparaat Een schrikdraadapparaat is de bron die een omheining voorziet van stroom zodat koeien, geiten, schapen en andere dieren niet ontsnappen. Als het gaat om een schrikdraad apparaat bieden wij...

Zorg voor een goede afrastering met een schrikdraadapparaat

Een schrikdraadapparaat is de bron die een omheining voorziet van stroom zodat koeien, geiten, schapen en andere dieren niet ontsnappen. Als het gaat om een schrikdraad apparaat bieden wij diverse soorten aan. Dit apparaat staat ook wel bekend als stroomklok of weideklok. Al onze stroomklokken zijn van de beste kwaliteit en zijn perfect voor de afrastering van uw weiland of tuin.

Schrikdraadapparaat AKO

Bij Farmers4All bieden we voornamelijk schrikdraadapparaten van AKO aan. Het merk kent diverse soorten weideklokken van hoge kwaliteit. Zo heb je stroomklokken op: accu, zonne energie, 12v, 230v en duo apparaten. Op elk schrikdraadapparaat van AKO zit een standaard fabrieksgarantie de garantie kan per product verschillen dus bekijk de productpagina voor meer informatie hierover. AKO staat bekend om de betrouwbaarheid, het hoge vermogen en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Welke weideklok kiezen?

Als u een vaste afrastering heeft dan is het goed om een schrikdraadapparaat op het lichtnet te nemen. Dit betekent dat er een constante toevoer van 230v stroom doorheen gaat. Zit uw weide op een afgelegen locatie en niet dicht bij een huis of stal dan is deze vorm van omheining niet ideaal aangezien het wel een stroompunt nodig heeft.

U kunt ook kiezen voor een stroomklok op accu. In dit geval maakt het niet uit of u op een afgelegen locatie zit of niet. Maar misschien ziet u het al aankomen er zit namelijk ook een groot nadeel aan, de weideklok moet namelijk bij dit type wel af en toe opgeladen worden. Maar voor dat laatste bieden wij ook een oplossing aan, een schrikdraad apparaat op zonne energie.

Bij een stroomklok op zonne energie hoeft u de batterij niet meer op te laden en bent u ook gelijk duurzamer bezig. Het is ideaal voor afgelegen afrasteringen en u heeft er weinig omkijken naar. Wel zien we dat bij grotere omheiningen de zonne-energie klok last kan hebben om het schrikdraad te voorzien van genoeg stroom.

Komt u er niet helemaal uit?

Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen verder welke oplossing het best is voor uw onderneming.

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Please verify reCAPTCHA.