Over Farmers4all

Over Farmers4all

Please verify reCAPTCHA.

De webshop die voordeel voor agrarisch ondernemers op nummer 1 zet

Wie is Farmers4all?

Farmers4all is het bemiddelingscollectief voor u als agrarisch ondernemer, om u het voordeel in tijd en geld te bieden dat u verdient. Het is een webshop waar u bijna alles vindt van wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering, waar en wanneer u wilt, u bepaalt het zelf. Alleen als u lid bent ziet u de productprijzen. Ons aanbod varieert van oormerken tot diesel, en van ledverlichting tot energie. Met meer dan 3000 leden staan we samen sterk.

Farmers4all is in 2004 opgericht door Richard Kimmann, voormalig melkveehouder. Hij heeft van zijn levensmissie zijn werk gemaakt: zo veel mogelijk voordeel halen voor agrarisch ondernemers. Samen met zijn deskundige team spreekt hij met leveranciers scherpe tarieven af, zodat u geen tijd kwijt bent met prijsvergelijk en een eerlijke prijs betaalt. Bovendien wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden. Kortom: Farmers4all zet uw voordeel op nummer 1.

Top 5 voordeel voor agrarisch ondernemers

  1. Kostprijsverlaging
  2. Tijdsbesparing
  3. Kwaliteitsbewaking
  4. Deskundig team staat voor u klaar
  5. Wekelijkse online nieuwsbrief met voordeel

Geniet van al dit voordeel voor slechts € 97,- excl. btw per jaar. Omgerekend nog geen € 0,30 per dag. Dit lidmaatschapsgeld heeft u bij aanschaf van onze producten snel terug verdiend! Liever eerst een proefabonnement? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovendien kunt u gebruikmaken van een gratis voordeelberekening voor uw agrarische onderneming. Na 3 maanden stopt het proefabonnement automatisch.

Gratis proefabonnement

Ons team

Geschiedenis

Nieuwsgierig hoe Farmers4all is ontstaan? We nemen u graag mee in de geschiedenis van Farmers4all.

1993

Naast de melkveehouderij, ontstond op deze locatie de formule ‘voordeel halen voor agrarische ondernemers’. Richard Kimmann nam op 23-jarige leeftijd het ouderlijk melkvee-/akkerbouwbedrijf na splitsing over, dat hij in maatschap runde met zijn vader en broer. Vanwege de flinke hypotheek die Richard op jonge leeftijd had, was hij genoodzaakt de producten voor zijn bedrijfsvoering scherp in te kopen. Dit scherpe inkopen bleek hem in het bloed te zitten. Op 24-jarige leeftijd startte Richard met de gezamenlijke inkoop van zaagsel, diesel en grondstoffen voor familie en vrienden. Dit deed hij in kleine kring tot en met april 2004. Totdat hij in maart 2004 onder het melken het idee kreeg om het gezamenlijk inkopen groter aan te pakken: landelijk en online. Richard had toen nog nooit een website bezocht of een mail verzonden, maar zijn ambities waren groot. In juli 2004 werden zijn ideeën realiteit: Farmers4all ging als webshop de lucht in.  

2016

In 2016 verhuisden wij naar een nieuwe locatie. Met intussen meer dan 3000 leden.

2023

Farmers4all is in 2023 nog steeds bezig met het zoeken naar nieuwe besparingsmogelijkheden. Zo bieden wij naast producten voor de veehouderij en akkerbouw nu ook producten aan voor de varkens-, geiten- en pluimveesector.