Pulp

Pulpbrok voor schapen en koeien/ rundvee Pulpbrok is een restproduct met een hoge voedingswaarde waardoor het perfect is als voer voor zowel schapen als rundvee. Gebruik bij melkkoeien dagelijks maximaal 4 kilo pulpbrok per koe. Pulpbrok...

Pulpbrok voor schapen en koeien/ rundvee

Pulpbrok is een restproduct met een hoge voedingswaarde waardoor het perfect is als voer voor zowel schapen als rundvee. Gebruik bij melkkoeien dagelijks maximaal 4 kilo pulpbrok per koe.

Pulpbrok kopen

Bij Farmers4All koop je voordelig pulpbrokken met een extra korting bij grote afnames. De pulpbrok prijs gaat bij ons per 100 kilo met een minimale afname van 4000 kilo. Naast pulpbrok biedt Farmers4All alle benodigdheden aan voor uw agrarische onderneming, kijk dus gerust ook verder.

Verschillende soorten

Pulpbrok is een restproduct wat vrij komt bij de productie van suiker. Als de natte pulp gedroogd is wordt daar melasse aan toegevoegd om er vervolgens brokken van te kunnen maken. Er zijn verschillende soorten zo heeft u bietenpulpbrok en citruspulpbrok. Vaak zijn de pulpbrokken afkomstig vanuit duitsland of een ander europees land.

Bietenpulp

Bietenpulp is een product dat wordt verkregen uit de verwerking van bieten. Het wordt vaak gebruikt als grondstof voor veevoer, maar het kan ook worden verwerkt tot suiker en ethanol. Bietenpulp is rijk aan voedingsstoffen zoals suikers, vezels en mineralen, en wordt daarom beschouwd als een waardevolle toevoeging aan de diëten van vee en andere landbouwhuisdieren. Het is een duurzaam product, aangezien bieten een gewas zijn dat gemakkelijk te kweken is en een hoge opbrengst per hectare oplevert. Al met al is bietenpulp een veelzijdige en waardevolle grondstof die bijdraagt aan een gezonde en duurzame landbouw.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Please verify reCAPTCHA.