Hardloper

Diesel

SKU
FO-44444

Diesel aan huis geleverd in heel Nederland, uitgezonderd Zeeland en Limburg!

• 1000-1499 liter    € 3,45 korting per 100 liter
• 1500-3999 liter    € 6,45 korting per 100 liter
• >4000 liter           € 7,95 korting per 100 liter

Please verify reCAPTCHA.

Prijs van het inkopen van diesel 1000 liter

De prijs van diesel fluctueert dagelijks. Om die reden wordt de inkoopprijs van diesel elke dag door ons geupdate. Met het ledenvoordeel zorgen wij er altijd voor dat onze diesel scherp geprijsd is. Daarnaast hebben we bij grote afnames ook extra kortingen:

Aan de hand van deze kortingen kan Farmers4All een zeer scherpe prijs garanderen zodat uw agrarische onderneming voordelig landbouw diesel kan inkopen. Hoe komt deze voordelige 1000 liter diesel prijs tot stand? In eerste instantie gaat Farmers4All aan de slag om diverse diesel leveranciers met elkaar te vergelijken. Als we dan een leverancier gevonden hebben die diesel voordelig kan leveren terwijl de kwaliteit hoog blijft kan het onderhandelen beginnnen. Dit wordt een stuk voordeliger doordat Farmers4All haar diesel groots inkoopt. Dit resulteert in diesel die goedkoop aan huis geleverd wordt. 

De diesel word aan huis geleverd

Wanneer je landbouw diesel bij Farmers4All inkoopt wordt dat doorgaans de volgende dag aan huis geleverd. Door de grote afname van diesel in de afgelopen periode kan dit in sommige gevallen anders zijn.

Algemene informatie:

  • minimale afname van diesel: 800 liter

  • korting op de Diesel prijs vanaf 1000 liter

  • Farmers4All hanteert de dieselprijs van de dag van bestellen (niet van leveren)

  • over het algemeen vandaag besteld volgende dag geleverd

  • gratis bezorging vanaf €75,00

  • levering in heel Nederland, met uitzondering van Zeeland en Limburg

Over de brandstof diesel:

Diesel is een brandstof gemaakt van aardolieproducten. Het wordt vaak gebruikt in dieselmotoren, vooral in voertuigen zoals auto's, vrachtwagens en treinen. Diesel is populair vanwege zijn hoge energiedichtheid, wat betekent dat het een grotere hoeveelheid energie per liter heeft in vergelijking met andere brandstoffen. Het is ook efficiënter dan benzine, wat betekent dat het meer kilometers per liter kan halen. Dieselmotoren zijn ook meestal sterker en hebben een langere levensduur dan benzinemotoren. Een nadeel van diesel is dat het meer uitlaatgassen produceert dan benzine, wat kan leiden tot vervuiling van de lucht. Er zijn echter tegenwoordig verschillende manieren om dit te verminderen, zoals door het gebruik van schonere diesel of door het toepassen van emissiereducerende technologieën.

Meer informatie
Product Diesel
SKU FO-44444
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Nee
Automatische incasso betaalmethode beschikbaar? Ja
Factuur betaalmethode beschikbaar? Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diesel
Uw waardering