Gehoorkap Peltor -KIDS- fluo roze

LET OP! Verzendkosten € 8,95 Orders met een totale waarde van € 295,00 excl. btw. of meer worden franco verzonden. U kunt de naam van de leverancier hieronder vinden. Hier kunt u ook op zoeken met de zoekfunctie van onze webshop om uw bestelling te combineren met andere producten.
SKU
MW-W769
Producten en diensten bestellen kan alleen gedaan worden door leden van Farmers4all. Ook profiteren van de vele voordelen? Meld je dan nu aan als lid!
- Gehoorkap met hoofdband- Deze gehoorkappen zijn speciaal gemaakt voor jongere mensen, waaronder kinderen om ze te beschermen tegen middelmatig lawaai bij alledaagse situaties zoals sociale en ontspannende activiteiten - Hoog zichtbare kleuren die de aandacht trekken en dus de veiligheid vergroten- Unieke hoofdband met laag profiel zorgt voor constante druk en geeft meer vertrouwen in de bescherming- Grote ruimte in de kap voorkomt opbouw van vocht en hitte- Zachte, brede kussens verminderen druk rond de oren en zorgen voor meer comfort en draagbaarheid- Eenvoudig te vervangen kussens en beschermhoesjes houden ze hygiënisch schoon- Kleur: fluo roze- Gemiddelde dempingswaarde SNR 27 dB(A)
Meer informatie
Product Naam Gehoorkap Peltor -KIDS- fluo roze
Art.nr. MW-W769
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Ja
Factuur betaalmethode beschikbaar? Ja
Verzendkosten per product 8.9500
Leverancier naam Groothandel Algemeen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gehoorkap Peltor -KIDS- fluo roze