Megablok | 80x80x50 | 1 nop

SKU
KB-005

Waar kunnen megablokken voor worden gebruikt?
Megablokken zijn geschikt voor diverse doeleinden. Het zijn als het ware legoblokken maar dan in het groot. De blokken zijn leverbaar in diverse maten en kunnen op elkaar worden gestapeld. Doormiddel van een halfsteens verband krijg je stevigheid in de wand.
Deze blokken zijn ideaal voor het creëren van: opslagvakken, tijdelijke bieten opslagplaatsen, tijdelijke afscherming of een grondkering. Uiteraard is het ook mogelijk om er definitieve oplossingen mee te creëren. Zo zijn er zelfs situaties bekend waar ze als muur in een loods worden gebruikt.

Wat voor kwaliteit hebben de megablokken?
De megablokken zijn geproduceerd van restbeton, maar wel in 1 keer gestort. Dit betekent dat er geen bepaalde betonkwaliteit aan de blokken te hangen valt. Onze leverancier leveren voornamelijk C20/25 en C30/37. Toepassingen in een sleufsilo zonder plastic is niet aan te raden.

Prijs op aanvraag
De prijzen van megablokken zijn op aanvraag. Wilt u bij uw aanvraag aangeven of u de betonblokken zelf wilt ophalen of laten bezorgen. Afhankelijk van de opslagplaats van de megablokken wordt er een transporttarief berekend. Heeft u een speciale aanvraag of wens? Laat het ons gerust weten! Onze leverancier produceert ook afwijkende maten. 

Please verify reCAPTCHA.

Meer informatie
Product Megablok | 80x80x50 | 1 nop
SKU KB-005
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Nee
Automatische incasso betaalmethode beschikbaar? Nee
Factuur betaalmethode beschikbaar? Ja
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Megablok | 80x80x50 | 1 nop
Uw waardering