Diesel Gulf Green | winterkwaliteit | noord-oost

SKU
GU-004
Waardering:
100 % of 100

Voorkom motor- en tankproblemen en bespaar 6% brandstof met Gulf Diesel Green!

• 1000-1499 liter    € 3,45 korting per 100 liter
• 1500-3999 liter    € 6,45 korting per 100 liter
• >4000 liter           € 7,95 korting per 100 liter

Gratis levering in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden* en Zeeland. *Er wordt wel op het eiland Texel geleverd.
LET OP: 1 losadres per bestelling en voor levering tussen de 100 en 500 liter wordt tevens per storting € 60,- extra in rekening gebracht.


Nieuwe klant bij Gulf? Dan sturen ze u een SEPA formulier toe die u ondertekend retour moet mailen/ sturen alvorens ze de bestelling leveren.

Gulf Diesel is een ultralaagzwavelige brandstof voor toepassing in dieselmotoren voor het wegverkeer en voldoet aan de Europese EN 590 norm.
Gulf Diesel 
heeft een zwavelgehalte van maximaal 10 mg/kg (10 ppm).
Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen in de uitlaatgassen sterk verminderd.

Let op! Bij opmerking uw KvK en BTW nummer vermelden.

Bekijk hier de video Gulf Diesel Green.

Please verify reCAPTCHA.

Eigen ervaring Farmers4all:

Van verbruik 14,5 naar verbruik 15,3 in de auto (5,517% verschil)
Prijsverschil 1,6% green t.o.v. EN59.

Gulf Diesel Green
Gulf Diesel Green is de meest geavanceerde premium dieselbrandstof, voorzien van natuurlijke enzymen, die motor- en tankproblemen helpt voorkomen, brandstof bespaart en minder uitstoot geeft van schadelijke emissies.

Lager brandstofverbruik, maar meer vermogen
De enzymen in Gulf Diesel Green zorgen voor kortere molecuulketens. Dit zorgt voor een efficiëntere en volledigere verbranding, wat uiteindelijk leidt tot een lager brandstofverbruik. . De verhoogde cetaanindex zorgt er bovendien voor dat de brandstof sneller verbrandt en de motor meer vermogen geeft.

Beter voor het milieu en directe omgeving
Met Gulf Diesel Green neemt uw brandstofverbruik – afhankelijk van de omstandigheden – af met 6%. De hoeveelheid CO2-uitstoot is direct gerelateerd aan het brandstofverbruik en neemt dus met hetzelfde percentage af.
Ook zorgt Gulf Diesel Green voor een significante vermindering van de uitstoot van stikstof (-11% NOx) en roet (-43% PM) wat de levensduur van uw roetfilters direct ten goede komt.

Voorkomt motor- en tankproblemen
De enzymen in Gulf Diesel Green breken onzuiverheden als bacteriën, sludge, water en micro-organismen af en reinigen zo het gehele brandstofsysteem van tank tot motor. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat u minder kosten kwijt bent aan onderhoud en reparatie. Bovendien verlengt het de levensduur van tanks, filters en motoren.

Bij Gulf Diesel Green is het geen enkel probleem als u uw brandstofvoorraad of voertuigen tijdelijk niet gebruikt. De enzymen in Gulf Diesel Green houden de brandstof gedurende lange tijd in topconditie.

Meer informatie
Product Diesel Gulf Green | winterkwaliteit | noord-oost
SKU GU-004
iDEAL betaalmethode beschikbaar? Nee
Automatische incasso betaalmethode beschikbaar? Ja
Factuur betaalmethode beschikbaar? Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Diesel Gulf Green | winterkwaliteit | noord-oost
Uw waardering